Tänään ollaan jälleen vähän tokoiltu. Perusasenotoa, seuraamista, lyhyt paikallamakuu, hyppyä, "anna tassu", jalkojen välistä pujottelu, istu-maahan-istu, seuraamista, "kukkuu"...  Vähän kaikkea ja hyvin meni! Perusasennoissa aina sama "toilailu", eli ensin Bella menee vinoon asentoon, sitten ihan ihmeelliseen ja sitten vasta voi mennä kunnon asentoon! Se selvästi kokeilee, että mistä sitä namia oikein saa..

Tänään vähän siskoni kanssa kuvailtiin Bellaa kun seisotin sitä. Tässä mielestäni onnistunein kuva:

1868592.jpg

Kuvasta näkee kuinka karvaton koiruus Bella tällähetkellä on.. ja me kun mentiin ja ilmoitettiin se nuorten luokkaan sinne kultsujen erkkareihin.. :'D (uups!) tarkoituksella ilmoitettiin, mutta mitähän siitäkin tulee noin karvattoman kanssa.... :D Ja rintakehä näyttää lähes mitättömältä! :D ja kuva otettu hieman vinossa ympäristössä.. :P Mutta muuten mielestäni ihan nätti kuva, kokonaisuudeltaan!

Tokoilun ja poseeraamisen jälkeen lähdin Bellan kanssa metsään Bellan "pilates" tunnille.. :D Eli kivien päälle neiti kiipeili kivien ja kantojen päälle.. Ohjatusti siis, eli näytin aina ,että minne pitää kiivetä jne. Ja Bella näytti kyllä nauttivan hirmuisesti! Tässä pari kuvaa metsästä..

1868563.jpg

1868575.jpg

Myöhemmin iltapäivällä vielä tapahtui, sillä jälleen mummuleni tuli kylään Mikko (isäni serkku), Jonna sekä sekarotuiset Ricki, Rocky ja Neela.
Päätin mennä Bellan kanssa sinne myös, niin neiti sai leikkiä. Tätini seefferi Varra osallistui myös leikkiin! Muutaman kuvan sain myös napsittua leikkivästä "laumasta"..

1868600.jpg
Kuvassa: (vasemmalta) Bella, Ricki, Rocky ja maassa Neela

1868608.jpg
Kuvassa: (vasemmalta) Varra, Bella ja Neela (alimmaisena), Rocky (keskellä) ja Ricki (oikealla)

Olen kyllä hirmutyytyväinen tähän uuteen blogiin! Vihdoin blogi, josta todella pidän.. Mukavaa kun voi kuviakin näihin teksteihin näin helposti lisätä. :) (vanhassa blogissa ei voinut, tai en ainakaan osannut..)

Huomenna itselläni alkaa viiden päivän pituinen TET- jakso, ja "työpaikkani" toimiikin Riihimäellä sijaitseja löytöeläinkoti -ja hotola Onnentassu! Eläintäyteinen viikko siis luvassa..
Huomenna myös alkaa sitten se meidän ALO-TOKO! Vihdoin.. :)