Tänään alkoi minulla sitten se TET! Eli nyt olen viisi (5) päivää TETissä tuolla Riihimäellä Onnentassussa! :) Aamulla saavuin Onnentassuun 8 aikoihin. Heti päästiinkin töihin, huomautuksena olen siellä ystäväni Milkan kanssa, niin siis heti päästiinkin töihin :D Kissoja rapsuteltiin, niiden tiloja siivoiltiin.. Hamsterit ja kanit siivottiin jne. Pääsin tänään näkemään ensimmäistäkertaa elämässäni kissan jonka rotu on Swinx! Eli siis se karvaton, "nahkakissa" :) Ihan suloinen kaverihan se oli.. Aika jännä ja erityyppinen kun meiän maatiaskisut. Kotiin saavuinkin siis sitten 14.30 alkoihin. (kirjoittelen nyt sitten pitkin TET viikkoani "eläinkuulumisia" myös tänne blogiin..)

Niin ja sitten itse "pääasiaan" eli TOKO kurssiin! Se alkoi tänään!! :) Ihanaa.. vihdoinkin jälleen ohjattua opetusta, jossa päästään myös häiriö treenaamaan sillä tietysti muitakin koiria ja ihmisiä siellä on. Ja sen huomasi, sillä alussa Bella olikin aika innoissaan, mutta loppuakohden jo rauhoittui. Elikkäs.. saavuimme RSKK:n kennelmajalle jo puoli 7 (eli siis 18.30) ja menin heti hoitelemaan kaikki paperi jutut..
Ensiksi kaikki esittelivät itsensä toisilleen.. Ja sitten vasta haettiin koirat ja aloitettiin treenailu. Otimme tänään kontaktia, perusasentoa, luoksepäästävyyttä ja luoksetuloa. Kaikki meni ihan ok:sti ja sain kyllä hyviä neuvoja! Eli eikun opiskelemaan.. :) Nooh -selostetaan nyt sitten:
Perusasento -hyvin meni, asennot hieman vinoja ja kuulemma Bella tulee istumaan liian eteen, eli nyt alkaa asennon korjailu..
Kontakti -hyvin meni! Bella otti hienosti kontaktia :) Kun treeniohjaaja (ei millään tule se ns. virallinen sana mieleen!!) oli tulossa katsomaan miten meillä menee, Bella innostui totaalisesti.. No onneksi sain neidin sitten taas haltuun ja päästiin näyttämään osaamisemme.
Luoksepäästävyys -Bella oli jo sen verran tottunut ja rauhoittunut hälinään, että liike meni ilokseni hyvin!
Luoksetulo -hyvin meni, jälleen.. :)
Liikkeiden välissä otin vähän seuraamista ja se menikin hyvin! :)
Ryhmässämme onkin muuten 10koirakkoa, ja koira rotuja on kaikenmoisia.. Mutta kultsuja onkin eniten, meinaan 3! Tosin tänään paikalla vain kaksi kultsukkoa.. :'D

Oli kyllä todella kivaa olla jälleen treenailemassa "tosissaan!" ja opetus oli oikeasti todella hyvää, nyt meillä onkin sitten kaksi treeniohjaajaa (se virallinen sana ei sitten ota muistuakseen..) ..tästä on hyvä jatkaa ja nyt treenaamaan sitten kunnolla!