Eli tänään siis ne pitkään puhutut kultaisten omat erikoisnäyttelyt! :)
Aamulla lähdimme liikenteeseen minä, Bella, äitini ja siskoni, siinä 8.30 aikoihin.
Ajoimme kahvila Roosan eteen odottelemaan Tiinaa jonka perässä sitten ajoimmekin Kirkkonummelle.
Näyttelyihin saavuimme hyvissä ajoin ja Bellalla olikin heti neliveto päällä.. Eli siis se oli niin innoissaan, että veti ihan täysillä ja kaikkia olisi pitänyt taas moikata.. Laitoin Bellan siis häkkiinsä ja annoin rauhoittua siellä.
Tänään esiinnyimme ensimmäistä kertaa nuortenluokassa, siellä olikin 13 koiraa.
Näyttelyissä on myös aina samat rutiininsa..
Kaikki kehään, seisotetaan, juostaan, sitten alkaa laatuarvostelu. (minun sanoillani yksityisarvostelu :D )
Olinkin tarkoituksella jättänyt Bellata aamuruoan antamatta, jotta kiinnostus nameihin olisi parempi, jotta ei siis hyppisi yms..
Seisottiin.. Juostiin kolmio ja sitten muutaman kerran edestakaisin, ja Bella juoksikin nätisti, ei hyppinyt!  ja taas seisottiin.. :) EH sieltä sitten tuli.. Ja ihan tyytyväinen siihen olen.
Ehkäpä uskallan nyt toivoa, että meidän osalta hyppimiset olisi nyt hypitty??
Ja täytyy nyt alkaa tehdä niin, että näyttelyitä edeltävänä aamuna en ruoki Bellaa, niin jos se yrittää sitten tavoitella niitä nameja enemmän. ;D
Seurasin nuortenkehän loppuun ja hain arvostelun. Arvostelu olikin mielestäni yllättävänkin hyvä! =)

Siinä sitten seurailtiin kehien kulkua.. Kävimpäs myös vähän ostoksilla.. mukaan tarttui: kaksi kultsunaulakkoa, toinen iso ja toinen pieni! Kultsulippis ja kultsu hihamerkki. Paljon olisi ollut kaikkea mukavaa ostettavaa, mutta täytyy jättää jotain ensikertaankin :D

Arvostelu tähän loppuun:
Pretty head. Dark eye. Level topline. Good reach of neck. Adequate stifle. Moving very wide in front, out at the elbows.
~EH, Lyn Sturdwick