Täänään on ollut kyllä aivan mahtava ilma kokopäivän!! Vihdoinkin aurinko on paistanut.. :)
Siitä syystä ollaankin oltu ulkona kokopäivä.

Otinkin myös kuvia pitkinpäivää..

Tänään kanitkin pääsivät taas ulos nauttimaan ulkoilmasta, sillä nythän ne ovat joutuneetkin jo olla sisällä tovin, kun on niin huonot ilmat olleet.

1925733.jpg
^ Natalia juuri päässyt ulos :)

Tänään olenkin siis siivoillut pihaa.. Kerännyt Bellan ulkoleluista ne jotka eivät talvea kestä säilöön.. Kanikopit siivosin myös. Kävin Bellan ja Varrankanssa yhteislenkillä.. mummollani olen Bellankanssa ollut..

1925737.jpg
^ Varra ja Bella

1925739.jpg
^ Oliver ja Bella

1925746.jpg
^ Vilma :)

Ollaan myös tänään tokoiltu. Otettiin liikkeestä maahan ja seisomaan menoa. Kummatkin menee jo hyvin! Maahan menosta voin jo kulkea aika kauas, eikä Bella lähde mihinkään vaan maakaa oikein hienosti. Seisomisessakin voin jo vähän liikkua eteenpäin.. :) On kyllä niiiin hieno tyttö!
Sitten otettiin vähän damilla. Ensin vain kiusoittelin Bellaa damilla ja kehuin jos yritti edes ottaa suuhun. Sitten toistettiin sitä ja se alkoi jo sujua. Sitten annoin Bellan pitää hetken sitä suussa ja otin damin pois, sitten kauheat kehut! Aina en palkannut namilla. Lopuksi tein vielä niin, että annoin dammyn Bellalle suuhun ja itse peruutin poispäin ja hienosti Bella tajusi alkaa tuomaan damia minulle! Tällöin palkkasin namilla.. :) Ihmeen nopeati tuo Bella kyllä oppii.. Hienoa! :)

1925755.jpg
^ Bella

Loppuillan olin vielä Bellankanssa mummullani ja kotiin sitten nukkumaan "lopullisesti" tultiin joskus kahdeksan (20.00) aikoihin.. :) Kyllä tuolla nyt makaa väsynyt tyttö!