Tänään siis alkoi meidän BH kurssi! :) RSKK järjestää ja ohjaajana toimii Katriina Tiira ,jälleen oltiin siis kennelmajalla.

Tälläkertaa isäni vei meidät sinne ja mentiinkin pakettiautolla. Bella pääsi ensimmäistä kertaa pakettiauton kyytiin. :)
Saavuimme jälleen kennelmajalle ajoissa ja ensin koirat jätettiin autoon, ja me kouluttajat juteltiin siellä. Ryhmässämme onkin neljä koirakkoa.
Tokossahan kaikki ovat samaan aikaan kentällä, mutta BHssa liikkeet tehdään yksitellen, muiden katsellessa. (Eli jokainen vuorotellen hakee koiran, tekee liikkeet, vie koiran autoon ja katsoo muiden liikkeet, lopuksi jutellaan ja sitten treenit ovat päättyneet) =)
Ihan mukavaa vaihtelua tuollainen!
Ohjaaja kehotti meitä aloittamaan jonkun maastolajin, ja nyt mietinkin, että olisikohan se jäljestys jo ajankohtaista? Eräs nainenkin ryhmässämme suositteli juuri jäljestystä, on kuulemma hyvää vastapainoa tokolle ja muille "vakavimmille" lajeille..

Itse treeneihin..
Minä ja Bella olimme ensimmäiset. Ohjaaja pyysi meitä näyttämään mitä teemme kotona. Tänään Bella ei ollut vireessä, ei halunnut seurata vaan katseli eteenpäin ja muiden ihmisten touhuja.. Perusasennot sentään olivat suoria.. Mutta silti Bella oli paljon kiinnostuneempi muista ihmisistä/koirista kuin itse touhuamisesta. ..nooh.. aina ei voi olla parhaimillaan!
Otimme sitten muutaman seuraamisen, ihan vain 3-4 askelta niin, että Bella seurasi kunnolla, sitten palkka..
Sitten veinkin Bellan jo autoon. Katsoin muiden treenailut ja lähdimme kotiin.
Tänään oli siis tosi lyhyet treenit, ensimmäisen kerran vuoksi.