Tänään oltiin koirien ea (ensiapu) kurssilla Hyvinkään koiraurheilukeskuksella.. Kurssin piti koiranomi Heidi Nurminen.

Isäni vei minut ja Bellan keskukselle siinä 12 aikoihin. Olin katsonut sähköpostini väärin ja keskuksella minulle selvisi, että kurssi alkaisi vasta kello 13!! ..noo, eipä siinä mitään, me lähdettiin Bellan kanssa sitten lenkille..
Takaisin keskukselle saavuttiin sitten kello 13  ja päästin heti sisään halliin. Kävin näyttämässä maksukuitin Heidille ja sain sieltä kansion, jossa oli mm. todistus siitä, että olen tosiaan sillä kurssilla ollut!
Keskuksen "lattia" on keinonurmea ja siihen oli mukava levittää viltti ja muutkin tavarat.
Lenkistä oli sitä hyötyä, että Bella oli hieman väsynyt ja siitä syystä tosi rauhallinen.
Ensimmäisellä tauolla emme käyneet sen kummemmin ulkona vaan odottelimme viltillä. Yritin tarjota Bellalle siankorvaa, mutta selvästi neitiä "jännitti" eikä se sitten sitä suostunut syömään.
Jatkoimme sitten kurssia..
Toisella tauolla (30min) vein Bellan ensitöikseni seinässä olevaan koukkuun kiinni. Hienosti neiti käyttäytyi, hain kengät ja käytin Bellaa pissalla. Sitten vein Bellan takaisin kiinni koukkuun ja hain tarjolla olevaa pullaa =)
Hienosti Bella osasi olla "yksin", vaikken ole koskaan ennen kokeillut miten se käyttäytyisi jos jättäisin sen yksin. Tämä myös BH'n takia, sillä siinähän koira pitää jättää koukkuun/tolppaan kiinni.
Sitten me mentiin takaisin viltille ja söin evääni, siinä vaiheessa Bellakin jo rentoutui ja söi oman siankorvansa :D
Sitten jatkui kurssi.
Kurssi loppuikin sitten kello 18 ja siitä suuntasimme autoon ja kotiin.

Hienosti Bella osasi koko kurssin ajan käyttäytyä! Vaikka välillä näytti koiralla hieman tylsääkin olevan, niin kauniisti se silti jaksoi kokoajan olla. =) Kurssi oli myös erittäin hyvä! Opin kyllä ihan hirmuisesti kaikkea uutta! Oikein mukava kurssi, suosittelen kaikille lämpimästi! ;)