Kennelyskästä ei ole merkkejä näkynyt moneen päivään, joten tänään uskaltauduimme mätsäreihin, hyvä niin! :) Mätsärit pidettiin kauppakeskus Tuuloksen läpimässä parkkihallissa, Tuuloksessa. :''D

Saavuttiin paikanpäälle 11 aikoihin, mentiin ilmoittautumaan isoihin koiriin, saimme numeroksemme 316, mentiin odottelemaan kehänalkua, laitoin Bellan häkkiinsä odottelemaan.. kehän oli määrä alkaa kello 12, mutta se alkoikin vasta kello 13 tai sen jälkeen, syynä lapsi&koira -kisa. Ennen kehäämme harjoittelimme juoksua. Oikea syy mätsäreihin lähtöön oli se, että halusin harjoitella juuri tuota juoksua ja nähdä, että miksi se Bella aina välillä niitä tassuja nostelee "kuin hevonen".. Juoskimme monta ympyreää ja äitini katsoi aina suoritusta.. Pikkuhiljaa aloin löytää oikean vauhdin, rytmin ja tyylin Bellan esittämiseen. Bella juoksi kuin unelma ;D

Sitten kehään. Parinamme oli labbis. Tuomari kommentoi Bellan etujaloista, kun se toinen on sillätavalla "ulospäin", siksi meille sininen. Mutta minkäs sille jalalle voi.. useimmilla kultsuilla kun ne jalat tuppaa vähän semmoset olemaan..
noo, isoissa koirissa oli jotain 6-8 kultsua, ja vain yksi sai punaisennauhan, että siitä voi kukin päätellä... =D
Saatiin taas odotella tovi ja sitten otettiin sinisennauhan saaneet kehään. Sinisiä olikin huomat n. 30 koirakkoa! Tuomari valitsi jatkoon n.8 koiraa, me päästiin jatkoon! Seisotettiin ja juostiin. Tuomari valitsi jatkoon 4 koiraa. Me päästiin taas jatkoon! Seisotettiin ja tuomari alkoi sijoittaa. Täälläkertaa me oltiin 4. Tuomari sanoi, että Bellalla on tosi kauniit etuliikkeet.

Olin kyllä huuuurjan iloinen ja tyytyväinen! Niin monta kultsuakin siellä oli.. :O Palkinnoksi saatiin sellainen Royal Caninin  kakkapussi kotelo (pieni,punainen,luun muotoinen) ja kaksi rullaa kakkapusseja! Ihan kätevä se on.. :)

Käytiin sitten syömässä ja lähdettiin kotiin.

2013998.jpg
^kehän jälkeen poseeraamassa palkinnon kanssa :) pahoittelen: kuvan laatu..

2014007.jpg

2014038.jpg
^palkinnot :D