BH treeneissä tänään. Tälläkertaa oltiin Peltosaaren urheilukeskuksen jäähallin parkkipaikalla.

(Ennenkö aloitan treeniselostuksen, niin kerrottakoon, että Bella ei ole mikään unelmakoira vapaana ollessaan jos siihen yhdistetään tuttuja/vieraita ihmisiä/koiria.. Se karkaa ja menee niiden luokse, vouhkaa, hyppii, pyörii, juoksee.... eikä kuule yhtään mitään!)


--->
Ennenkö hain Bellan autosta, niin me suunniteltiin, että mitä me tänään tehtäisiin. Ensimmäinen juttu oli se, että Bellan piti olla vapaana.. Ja nopeasti ilman suurempia taukoja tehdään seuraamista ja muutamia maahan- ja istumaanmenoja. Eipä siinä mitään, hain Bellan autosta ja sitten vaan treenaamaan. Totuus on se, että jännitti ihan hirveesti Bellan reaktio vapaanaoloon, mutta ihme ja kumma, ihan hyvin ja nätisti (ainakin meidän osaamis asteikolla) se vapaana oli. Ensin se kävi nuuskimassa ihmiset, mutta kukaan ei sitä huomioinut niin eipä se siinä kauaa jaksanut touhottaa. SEURAAMINEN meni tosi hyvin ja MAAHANMENOT ja ISTUMISET myös. =) Ja jos nyt ihan totta puhutaan, ;D niin kyllähän Bella kävi muutamaan otteeseen ihmiset moikkaamassa, ja kerran se jumitti jotain pylvästä nuuskiessa.. Mutta kokonaisuudessaan meni hyvin!

Sitten seurasin kun muut treenasivat ja ohjaaja halusikin, että me Bellan kanssa tullaan vielä kerran treenaamaan pikku hetkeksi. Hain Bellan ja päästin vapaaksi. Se kävi nuuskimassa ihmiset, tälläkertaa todella nopeasti ja palasi luokseni! (Jes!) Otettiin seuraamista ja se kävi ohjaajaa moikkaamassa, mutta vain nopeasti ja tuli sitten luokseni! (Tupla jes!) Otettiin seuraamista lisää eikä se lähtenyt yhtään mihinkään.. :D (Tripla jes!!) Sitten lopetettiin ja menin hakemaan Bellan hihnaa muiden treenailijoiden luota, Bella ei enää edes viitsinyt yrittää tervehtiä niitä! (Satakertainen jes!!!)

Jäi kyllä tosi hyvä mieli treeneistä ja luottamus Bellaan alkaa kasvaa. Nyt vaan täytyy alkaa vahvistaa tuota vapaanaoloa vaan enemmän ja enemmän.. ;) Kyllä me vielä se opitaan!