Käväistiinpä mätsäreissä Riihimäellä. Mätsärit pidettiin Citymarketin parkkipaikalla, ja mätsärit järjesti saksanpaimenkoirien kasvattajarengas.. :) Tuomarina meillä oli Reijo Tuovinen (ekaakertaa mätsäreissä miestuomari meillä ;D )

Saavuttiin mätsäreihin 12.30 ja menin ilmoittautumaan isoihin koiriin. Numeroksi saatiin 210. Kehä alkoi kello 13. Isoja koiria oli yhteensä vain 16, joten äkkiä olikin jo meidän vuoro. Parinamme oli  joku pitkäkarvainen mustavalkoinen koiruus.. rotua en osaa sanoa.
Ensin me seisotettiin koria, sitten tuomari katsoi yksitellen. Bella antoi tutkia hienosti, ja sitten juostiin edestakaisin, juoksu menikin erinomaisesti! Ja Bellan käytös muutenkin oli täysi 10! :) Sitten taas seisotettiin, ja, yllätys yllätys, me saatiin sininen nauha :D
Ei kestänyt kauaa, kun alkoi sinisten kehä. Sinisen nauhan saaneita oli 8. Ensin kaikki seisotti koiriaan ja sitten käveltiin (kirjaimellisesti käveltiin!) kehä ympäri. Seisotettiin koiria taas ja tuomari alkoi sijoittaa.
Ensin tuomari sijoitti jonkin spanielin, sitten jonkun toisen koiran ja sitten meidät! Jes!! Oltiin siis tälläkertaa sin3! =) HYVÄ BELLA! :)
Kyllä tuosta saa olla ylpeä, hieno tyttö =)

2031914.jpg
^nätti tytsy ;)

2031917.jpg
^ "se on mun"

2031919.jpg
^ hieno ruusuke.. :) heh..

Olenkos muuten maininnut, että Bellan karvat on jo kasvanut aika hienosti? Vaikka lisää saakin vielä tulla!