Tänään oltiin pikkujouluissa Tiinalla, Sälinkäällä. Paikalla oli paljon väkeä: Pia, "Nuppu" (Wiikar's Faith) ja "Hippu" (Vofcit's Piece of Gold), Minttu ja "Siiri" (Vofcit's Special Spice), Jenni ja "Halla" (Vofcit's New Dawn), Leena, "Leevi" (Vofcit's No Way) ja "Silva" (Drem Max Grandmother's Choice), minä ja Bella, sekä tietenkin Tiina ja koirat. 

Aluksi annettiin koirien leikkiä pihalla ja sitten siirryttiin sisälle.
Kaikki meni ihan hyvin. Paitsi, että Bella käyttäytyi hieman oudosti..?? Ensinnäkin, yleensä Bella ei hauku melkein ikinä, tuolla ollessamme enemmän kuin muutamassa viikossa yhteensä. Bella siis komensi muita. Bella myös vartioi laukkuani, jonka olin jättänyt maahaan. Se istui sen vieressä ja kun muut tuli nuuskimaan laukkuani (jossa haisi nakit) se murisi/näytti hampaita/haukahti muille.. :O Lopuksi se jopa alkoi oikein kunnolla rähjätä..?! Kun otin laukun pois maasta, ongelma oli kadonnut.. Lieneekö syynä alkavat juoksut (jos ovat edes alkamassa..??) ,en tiedä.. ehkä Bella oli vain stressaantunut. Väsymyksestä se tuskin johtui, sillä koko aamun annoin Bellan vain "lojua", että olisi sitten energiaa täynnä ja jaksaisi leikkiä..
Lopuksi vielä vaihdoimme pikkujoululahjat. (jokainen toi paketin, ne laitettiin pussiin ja sieltä "nostettiin" yksi paketti) Saimme lahjaksi hauskan koiran joulukalenterin! :D Nyt on Bellalla oma kalenteri, kyllä meidän ruoallePERSO pikkupossu tykkää! =) kiitos!
Meitä tultiinkin hakemaan jo viideltä, joten oltiin siellä n. 3h.
Kiitokset kaikille mukavasta seurasta, Pialle treffien järkkäilystä ja Tiinalle erityiskiistos kotinsa "lainasta". ;)

Nyt on kotona hyvinhyvin väsynyt Bella. :>