Mitäs tänään?

..aamulla kun lähdettiin ulos niin taas vähän tokoiltiin. Otettiin seuraamista se meni OK, perusasentoja ne olivat hyviä. Sitten liike jota ollaan nyt harjoiteltu ahkerasti, eli liikkeestä maahan meno. Voisin vähän selostaa:
Eli ollaan otettu helppoja maahanmenoja. ( =Bella perusasentoon ja sanon "maahan", annan pienen avun kädellä, Bella menee maahan, helppoa..)
Tänään sitten edistyttiin! Otin käteen namin ja Bella samantein alkoi jo seurata. Käveltiin ihan hiljaa ja pysähtymättä sanoin kovaa "maahan!" ja annoin pienen avun kädellä. Bella meni maahan ja jäi sinne! :) Nyt ollaan siis edistytty niin, ettei tarvitse enää pysähtyä kesken liikkeen. Jes ja Jes ja Jes!!! Nyt hiotaan tää kuntoon ja sitten päästään liikkeestä seisomisen harjoittelun kimppuun..

Myöhemmin päivällä käytiin (Bellan kanssa tietenkin..) mummullani katsomassa kissanpentuja. Bellakin sai hoitaa pikkuisia :D Aluksi neiti olikin vähän ihmeissään mutta sitten se tottui ja ymmärsi, että pentuja saa haistella ja koskea. Pennut ottivat Bellan hyvin vastaan. Myös Varra (mummuni&tätini seefferi) hoisi pentuja, nuoli jne. ;) Hassuja koiria!