Aíka asettaa tavoitteet vuodelle 2009! =)

Näyttelyistä olisi hauskaa saada ERI, ja mätsäreissä päästä BIS kehään -tosin nämä eivät ole minun valtani alla, enhän voi pakottaa tuomaria antamaan eriä tai sijoittamaan ensimmäiseksi.. Mutta aina sitä voi toivoa! :)

Tokossa tavoitteena on kisat ja ainakin II-tulos, kyllä I-tuloskin kelpaisi.. Treeniä tarvitaan. Tarkoitus on myös osallistua useisiinkin erilaisiin ohjattuihin treeneihin.. :)

BH kokeeseen tähdätään.. Viimeistään ensi syksynä. Kokeen läpäisystä en sitten mitään sanokkaan.. toivon, että kaikki menisi niin, että oltaisiin niin hyvässä jamassa, että kokeet läpäistäisiin.. Ken ties vaikka läpäistäisiinkin? ;D

Tarkoitus olisi aloittaa myös jäljestys tuon peppusen kanssa. Ja noutamiseen (edes kapulan ja dammyn) olisi tarkoitus alkaa vähän perehtyä. Saas ny nähä, että tullaanko me koskaan taippareita näkemäänkään, mutta vähän tuota noutoa pitäisi herätellä..

Myös Bellan yliystävällisyys olisi tarkoitus "kitkeä pois", sillä jos jatketaan tätä rataa, että vapaana ollessaan B ryntää suoraapäätä korvattomana muiden ihmisten luo, niin kokeisiin ei ole asiaa. Mitä sitä turhaa sinne itseään "nolamaan", kun koira häipyy kentältä, eikä palaa niin kauaan aikaan kun sitä vähääkään huomioidaan! Onneksi tähän "ihmisintoon" ollaan saatu hyvät ohjeet ja vinkit, ja sitä nyt sitten parhaillaan työstetään. Hyvin on lähtenyt sujumaan. (teemme siis niin, että jos(lue: kun) B karkaa ihmisten luo, huudan niille, että kääntäkää selkä,älkää huomioiko yms. Ihmiset eivät huomioi Bellaa, ja minä sitten huudan neidin luokseni. Kun Bella tulee, palkitsen sen. Tämä todella on alkanut tehota)

Tässäpä tämä, näin pää piirteittäin. :)