Mitä tapahtuu, kun yhdistetään kuusi kultsua ja uima-allas?
-Märkiä koiria.. Iloisia koria.. Kuntoilevia koiria.. Hassuja koiria.. ja paljon märkiä omistajia! ;)

Nimittäin tänään oltiin Koirakylpylässä Hyvinkäällä uimassa. Kokoonpanolla me (minä ja Bella), Jenni ja "Halla" (V. New Dawn), Minttu ja "Siiri" (V, Special Spice), Leena ja "Silva" (Dream Max Grandmother's Choice), Satu ja "Luka" (V. Nonstop) & Pia ja "Nuppu" (Wiikar's Faith)
((V. = Vofcit's))

Lähdettiin ajelemaan kohti kylpylää siinä kuuden maissa ja kotiin saavuttiin yhdeksän aikoihin illalla.. Uintivuoromme alkoi seitsemältä. Jokainen aloitti uimisen opettajan opastuksella ja jäi sitten uimaan. Viimeisenä altaalle mentiin minä ja Bella. Bella ei tapansa mukaan mennyt uimaan itse, vaikka muut koirat uiskentelivatkin jo. Bella siis jouduttiin vetämään/työntämään veteen. Sitten kun Bella oli vedessä, minä kävelin altaan vierustaa B:n edellä, kutsuen ja huudellen sitä. Altaan jokaisessa nurkassa oli sellainen "koroke silta" jota pitkin koirat pääsivät helposti veteen ja sieltä pois. Joka kerta Bella piti laittaa veteen väkisin, mutta sitten kun se oli vedessä, niin sittenhän se ui, ja hienosti uikin! :) Uimme siellä vähän yli puolituntia (vaikka uintivuoroa olikin kokonainen tunti) sillä Bella oli jo vähän väsynyt, ja muutenkin, kun ei se suostunut itse uida, niin turhaa toista on liikaa pakottaa.

Oli kyllä tosimukava uintireissu, kiitos siitä kaikille, ja erityis kiitos Jennille kun sen järjesti! Ehkäpä ensikerralla Bella saataisiin jo uimaan itse, tai edes käytöstä vähän positiivisemmaksi tuota uintia kohtaan.. ;)

Tässä muutama (melkohuono)kuva

2151026.jpg

2151045.jpg

2151034.jpg

2151040.jpg

Suosittelen kyllä koirakylpylää kaikille! >Tästä< pääset tutustumaan kylpylän sivuille!