Olipas tänään kaunis ilma! Aurinko paistoi, pakkasta oli n. -13 astetta, pilvetön taivas, eikä tuullut.. Keitin kaakaota ja tein eväät ja lähdin Bellan kanssa lenkille. Kävelimme pelloilla ja metsissä. Oli kyllä upean näköistä, harmittaa, että kamera jäi kotiin! Lenkin keskivaiheilla Bellan sisäinen diiva astui esiin, eikä Bella voinut mitenkään sietää lumipaakkuja varpaidensa välissä, siitä lähtien B vähän väliä pysähtyi ja repi paakkuja tassuistaan. Päätin sitten lyhentää lenkkiä, vaikka aluksi tarkoitus oli käydä tosi pitkä lenkki, mutta en sitten Bellaa viitsinyt "kiusata" ja jatkaa ja jatkaa ja jatkaa kävelyä, kun toisella inhottavat paakut varpaissa.. Sitä voi vaan miettiä omalle kohdalle, tarpoa umpihangessa jättimäiset kylmät lumipaakut varpaiden välissä.. Lenkkiä kertyi kuitenkin tunnin verran.

Illemmalla tokoiltiin vähäsen. Paikallamakuu  meni hyvin. Ensin otin n. 3 metriä ja 30sek pituisen makuun, meni hienosti. Sitten otin n. 20 metriä ja 10sek pituisen makuun, sekin meni hienosti ja lopuksi otin vielä n. 5 metriä ja 40 sek pituisen makuun, myös se meni hienosti! :) Seuraaminen  meni hyvin ja  liikkeestä seisominen  meni hyvin, nyt B seisoi paikallaan vaikka minä kävelin n. 5 metriä Bellasta poispäin. Hienoa.

Eilen tosiaan oltiin Vantaalla kyläilemässä äitini siskolla. Bella osasi käyttäytyä oikein nätisti ja rauhallisesti. Ajatuksena oli käydä pitkä lenkki siellä ja treenata BH'ta oikein kunnolla, mutta se vähän jäi.. Me käytiin melko lyhyt lenkki, mutta tuli siinä silti vähän BH'takin samalla. Nähtiin myös muutamia koiria, mutta B ei välittänyt niistä yhtään, mikä on tosi hienoa, kun täällä meillä niitä koiria tulee vastaan tosi harvoin.