UUSI VUOSI
uups! Unohdin käydä kirjailemassa meidän uudesta vuodesta.. no se suotakoon anteeksi, voisin nyt vähän rupatella. Elikkäs.. Uusi Vuosi meni ihan hyvin. Bella ei pelännyt kauheasti, mutta vähän kuitenkin. Syötiin, juotiin, katseltiin telkkaa, raketteja ammuttiin (tai no, muut ampuivat, minä ja Bella oltiin sisällä :D ) Eipä siinä sen kummempia..

******
Tänään päätin käydä TOKOn ALO-luokan liikkeet läpi Bellan kanssa. Nyt siis seuraa selostus:

PERUSASENTO:  vino, suora, vino, suora, vino jne.. Tässä on nyt kaksi vaihtoehtoa, yksi, Bella tietää oikean asennon paikan, mutta yrittää päästä helpolla. Tai, kaksi, Bella ei tiedä liikettä tarkalleen, joten tekee mitä sattuu. Täytyy siis jatkaa liikkeen harjoittelua.

SEURAAMINEN: tänään seuraaminen meni upeasti. Kontakti pysyi kokoajan, matkakin oli jo aika pitkä, Bella ei jätättänyt kuten aiemmin tälläviikolla. Josta päästäänkin siis uuteen ongelmaan. Elikkäs, Bella on alkanut jätättää seuraamisessa, syynä siihen on ennakoiminen. Kun nyt ollaan sitä liikkeestä maahan menoa treenattu tosi paljon, niin nyt sitten ennakoidaan jo. Niinpä nyt jätän liikkeestä maahan menon tosi "harvinaiseksi", eli en ota sitä kovinkaan usein. Liike on nimittäin ihan mahtavassa kunnossa, ainakin omaan silmään!

LIIKKEESTÄ MAAHAN MENO: Kuten jo kerroin, menee upeasti, ja on (ainakin luulisin) nopea.

LIIKKEESTÄ SEISOMINEN: Ei edes yritetty, kun ei olla harjoteltu yhtään. Nyt aletaankin teho harjoittelemaan seisomista, ja sitten liikkeestä seisomista.

HYPPY: Vaatii viellä harjoittelua, paljon. Emme ole kauheasti edes voineet hyppyä harjoitella kun ei meillä kotona ole oikeaa estettä, vaan täytyy aina itse joku väsätä.. Harjoittelua jatkaen..

LUOKSETULO: hidas ja vino, toisella kerralla hidas ja suora. Jatkamme harjoittelua..

PAIKALLAMAKUU: tätä ei olla edes harjoiteltu paljoakaan, tähän täytyy nyt alkaa siis panostamaan.

Tämä onkin muuten vuoden ensimmäinen kirjoitus! :)

Ilmoittauduin tässä muutamapäivä sitten kahdelle luennolle, Koiran oppiminen -luennolle, ja , Koiran aktivointi, virkkeistäminen, nenätyö ja jäljestäminen -luennolle. Toinen onkin jo ensiviikolla!!

Myös sivujamme olen ahkerasti ahertanut tässä viikkojen aikana.. Useimmat tekstit olen uusinut, lähes kokonaan, lisää kuvia laittanut, lisää tekstiä ja ihan uusiakin juttuja luvassa.. No näette sitten kun sivut taas avaan. :)