Tänään starttasi vuoden 2009 mätsäri kausi! Mätsärit pidettiin Hämeenlinnan citymarketin parkkipaikalla, eli siis ulkona. Lunta satoi ja pakkasta oli n. -4 celsius astetta. Ihan mukava sää..

Saavuimme paikalle 10.30 ja kehät alkoivat 11.. Ilmoittauduimme isoihin-koiriin ja numeroksi saimme 215. Isoja koiria oli yhteensä n. 25.
Pariksemme saimme jonkun mustan meitä vähän pienemmän koiran. Bella esiintyi kauniisti, ei temppuillut.. Seisottiin, juostiin, seisottiin.. Ja saimme punaisen nauhan! Viime punaisesta nauhasta onkin jo kulunut tovi.. Odottelimme sitten hetken. Ensin oli sinisten kehä ja sitten punaisten. Tuomari juoksutti punaisista ensin puolet ja sitten puolet. Jatkoon pääsi n. 6 koiraa ja iloksemme olimme jatkossa. Juoksimme ympyrän, ja sitten tuomari sijoitti 1. ,2. ,3. ,4. Tälläkertaa ei sijoitusta tullut, mutta päivä oli mukava! Ja olen tyytyväinen punaiseen nauhaamme.. :) Pahoitteluni, en taaskaan tiedä tuomarimme nimeä.. *häpeää*

Mätsäreissä ollessamme otin myös vähän seuraamista ja muutaman perusasennon. Kaikki meni hienosti. PAITSI,, sitten otin muutaman liikkeestä maahan menon. (huoh) Niin hienosti kun liike on aina mennytkin, niin nyt Bella alkoi mennä maahan, mutta ei mennyt maahan asti vaan nousikin heti takaisin ylös, eli epäröi! Päätin saada muutaman onnistuneen maahan menon, joten helpotin tehtävää, ja tein liikkeen niin, että 'seuraa' , pysähdyimme, sitten sanoin 'maahan', palkkaus ja 'vapaa'. Tämä helpompi versio onnistuikin jo hyvin joten annoin asian sitten olla..

Kotona illemmalla vielä vähän piti päästä toikoilemaan. Otimme extra lyhyet treenit. Muutama seisominen ja lyhyt seuraaminen, muutama paikalla olo. Ja koitimme myös liikkeestä maahan menoa, se meni täydellisesti!! Kaikki meni muutenkin hyvin joten hyvä mieli jäi.. =)