Eilen ja tänään ollaan sitten jankattu liikkeestä seisomista ja paikalla makuuta.
Keksin tuohon seisomiseen uuden konstin harjoitella ja nyt liike onnistuu jo niin, että liikkeestä vain pysähtymättä sanon 'seiso', naksaus ja nami, Bella jää seisomaan ja itse jatkan matkaa vähän, palaan Bellan luo, naksaus ja nami. Eli ei enää tarvitse pysähtyä, mutta silti täytyy palkata, että B jää paikalleen seisomaan. Onneksi tulevissa kisoissa saa sentääs palkata kokeen aikana, joten jos seisomista ei täydelliseen kuntoon saada, niin näin sen pitäisi ainakin onnistua! :) Paikallamakuuta koitettiin tänään n. 1 minuutti matkaa oli joku 2-3 metriä ja se meni hienosti! Sitten koitettiin niin, että matkaa oli n. 20 metriä ja aikaa meni n. 10 sekuntia. Hienosti neiti pysyi.
Nyt siis kokeeseen treenataan eniten tuota paikallamakuuta, se kun on vielä ryhmä liike ja kaikkea.. :D

Huomenna saadaankin sitten kunnon BH treeniä kun mennään äitini siskon luokse kylään Vantaalle, Bella siis tietenkin lähtee mukaan. Kunnon kaupunkiin päästään BH'n kaupunki osuutta treenaamaan. :)

Päivitin tänään vähän kotisivujamme, mm. kalenteria.. Huomasin, että paljon ollaan jo nyt ohjelmaa keksitty tulevalle keväälle, etenkin helmikuu on ihan täynnä. Heti ensi maanantaina päästäänkin RSKK'n majalle treenaamaan tokoa, kun sinne tulee ulkopuolinen kouluttaja.. Mutta siitä lisää sitten maanantaina.