Tänään aloin sitten yhdistämään seuraamista liikkeeseen.
Voisin nyt vähän tähän alkuun kerrata tätä meidän mennyttä seisomis prosessia.. Eli ensin aloin opettamaan Bellalle käskyn 'seiso' merkitystä. (B istui edessäni, ja siitä seisomaan) Tämä opittiin ihmeen nopeasti, siitä jatkoimme niin, että Bella oli perusasennossa ja siitä piti nousta seisomaan. Aluksi Bella ei selvästi ymmärtänyt, että miksi siitä pitäisi seistä, mutta nopeasti alkoi tämäkin mennä Bellan kaaliin. Tänään sitten jatkettiin. Eli ensin 'seuraa', sitten pysähdyin ja ennekö B kerkesi istua sanoin 'seiso'. Ja Bellahan seisoi. :) Tätä toistimme ja teimme väliin aina jotain muuta pientä.. Hienosti lähti käyntiin liikkeestä seisomisen harjoittelu.. :) Nyt täytyy saada seisomiseen sitten kestoa ja sitten pysähtyminen pois..
Otettiin tänään myös paikalla oloja makuulleen. Ensin n. 30 sekuntia ja sitten kokonainen minuutti, hyvin meni! Ja myöhemmin illalla vielä lyhyt n. 15 sekunnin pituinen paikalla olo.

Lunta on satanut maahan oikein urakalla.. Nyt on kunnolla lunta ..saa pelloilla rämpiä oikein urakalla ( lihakset kasvaa ;D ) Ihan tyytyväinen olen, mieluummin lunta kuin kuraa kilokaupalla..