Koska yhtäkkiä iski hirveä tokoilu innostus, päätin lähteä Bellan kanssa ulos tokoilemaan. Aloitimme seisomisen harjoittelun. Ensimmäisillä kerroilla autoin Bellaa käsi-avuin, mutta jo hetken kuluttua siirryin pelkkään käskyyn. Tosiaan, Bellalle vaikeampaa, MUTTA joutuupahan käyttämään aivojaan oikein kunnolla ja eipähän tarvitse "haaskata" aikaa käsimerkin pois opettamiseen! Alussa oli hankalampaa, mutta pikkuhiljaa Bella alkoi jo osata jotenkin. Välillä jouduin vähän avittamaan kädellä ja näyttämään, että mitä se seiso sitten tarkoittikaan, mutta tosi tosi tosi hyvin liikkeen harjoittelu lähti käyntiin!! Otettiin myös seuraamista, joka meni hyvin. Paikallaoloa otettiin myös, se meni hyvin. Ja muutama liikkeestä maahan meno, tälläkertaa laitoin maahan itseäni varten merkin, että näen kuinka nopeasti Bella menee maahan käskyn saatuaan. Hämmästyin. Bellan maahan meno on uskomattoman nopea!! Annoin käskyn merkin kohdalla, ja Bellahan sitten makasi merkin kohdalla.. (huom! emme siis enää edes pysähdy maahan menon kohdalla) Jes! :)

Illemmalla otettiin pikku treenit vielä. Pujottelua jalkojeni välistä, "kukkuu" käskyä (Bella tulee jalkojeni välistä), seuraamista ja seisomista mikä meni taas hyvin harjoittelun määrään nähden.. Hauska treenata Bellan kanssa, kun toisesta näkee kuinka se nauttii. :)

NYT ON SITTEN UUDISTUNEET KOTISIVUMMEKIN AVATTU!
Sain vihdoin päivityksen valmiiksi. Paljon on uutta. Käykääpäs kurkkailemassa, jättäkäähän ne puumerkkinne vieraskirjaan ja viihtykää. :)
-Jenna