Tänään vähän treenattiin paikallamakuuta. Ensin 2-3m matkalla , aikaa meni n. 1-2 minuuttia. Sitten otin matkaa n. 10m , aikaa piti ottaa taas tuo 1-2 minuuttia, Bella rentoutui ja laittoi päänsä maahan, joten ajattelin, että no, otetaan nyt vielä vähänaikaa, ja yhtäkkiä Bella ponnahtaakin seisomaan.. Ihan järjetöntä, koska se oli niin rentoutunut ja levollinen.. :D Menin Bellan luokse ja loitoin sen uudelleen maahan, menin taas 10 metrin matkan ja tälläkertaa olin n. 30 sek, B pysyi hienosti. Toistin tätä hetken, mutta sitten pidensin aikaa taas, Bella pysyi nätisti :)

Seuraamista otettiin käännösten kera, keskityin käännöksissä erityisesti itseeni, että en antaisi vääriä viestejä kehollani Bellalle. Nyt kun oikein keskityin itseeni, niin käännökset menivät oikein hienosti :)

Tänään tuli sähköisesti kisakirje koskien sunnuntain möllitoko-kisoja.. Siinä olikin, että tosimölli luokissa (missä me siis ollaan) paikallaolossa saa olla jopa koiran vieressä, tai ihan niin lähellä, kuin itse haluaa. Tämä onkin tosi hyvä juttu, sillä jos en joudukkaan menemään Bellasta sinne 20 metrin päähän, niin kyllähän luulisi Bellan pysyvän paikallaan, kun siis jään n. 2-3 metrin päähän tytsystä.. Ja asiahan muuten on se, että joko ne kisat menevät tosi hyvin, tai sitten ne menevät todella, todella huonosti..

Lisäsin eiliseen kirjoitukseen muutaman uinti kuvan..