Tänään koettiin edistys askelia tokon parissa! =)

Treenattiin liikkeestä seisomista, hyppyä ja luoksetuloa. Liikkeestä seisomisessa suurin edistys! Nyt onnistui jo ilman pysähdystä!! Wuhuu! Vaikkakin lisäsin liikkeeseen vartaloapuja.. Eli eli.. Ensin seuraamista, sitten käännyn Bellaan päin (ikään kuin kierrän ylävartaloa niin, että näen Bellan) ja käsky 'seiso'. Ilman pysähdyksiä.. Ja tämä onnistuu. B jää seisomaan, vaikkakin vähän hitaasti. Vielä en uskaltanut/halunnut kovin kauas Bellasta kävellä, vaan palkkasin mahdollisimman nopeasti pysähdyksestä. Tätä otettiin vain muutama kerta, että varmasti jäätiin onnistumiseen. Hyvä mieli jäi, ja into treenata! ..vihdoinkin edistystä tässä liikkeessä..

Hyppyä entiseen tapaan. Eli ensin namia esteen toiselle puolelle niin, että Bella näki, ja sitten ilman namin vientiä. Hienosti meni, B kyllä oppii hurrrjan nopeaa.. :)
Luoksetulo otettiin iloisella mielellä. Jätin Bellan istumaan ja kävelin n. 25 metriä Bellasta pois. "Tänne" -käsky ja heitin neidille pallon taakseni niin, että Bella juoksi ohitseni (naru)palloa hakemaan. Sitten leikittiin. Bellalla näytti olevan tooosi kivaa, eli eiköhän sitä vauhtia siihen luoksetuloon saada, kun aina välillä (eli useammin kuin se kerran kuussa..) otetaan tätä liikettä, etenkin leikin kannalta!

Jäi kyllä tosi hyvät fiilikset näistä treeneistä.. Ja meitin ensimmäiset viralliset ALO toko-kokeet on sitten 29.4.. Jos kerkeen ilmoittautua ajoissa.. jännää.. ;)