Miksi otsikon keksimisen täytyy aina olla niin vaikeaa? ..Taas tuli niin hieno otsikko, ettei muulla väliä.. :D

Ollaan päivittäin pidetty pieniä toko treenejä. Seisomista ollaan treenattu, mutta ei olla juurikaan edetty.. sillä en ole jaksanut vaikeuttaa liikettä kovinkaan paljoa. Viikonloppuna rakensin isäni kanssa meille kunnollisen toko esteen! Este käy toko- ja agilityesteestä, sillä lautojen/rimojen kiinnitys sydemii on erilainen kuin virallisessa toko esteessä. Ja, koska olen todella huono selittämään asioita, niin tässä sama kuvin:

 


Tässä nyt tätä "kiinnitys sydeemiä" =D

Nyt kun sitten saatiin tuo este, niin ollaan alettu vähän jo treenailemaan hyppyä. Hyvin on hypyn treenailu lähtenyt käyntiin, tosin vielä ei voida paljoa sitä treenata, sillä haluan jättää hyppy treenit onnistumiseen, enkä sitten uskalla "haukata liian suurta palaa", eli jos yhtäkkiä B ei enää uskaltaisi, tai haluaisikaan hypätä yms.

Eilen kaverini Milka oli meillä kyläilemässä. Metsässä keksittiin ottaa Bellan kanssa vähän "hakua" Eli toinen piti Bellaa ja toinen juoksi karkuun, sitten Bellan piti etsiä karkuun mennyt ihminen. Kyllä tytsy nautti leikistä. :)

Ja minä kun jo olin iloinen, että jee, kevät..... Ja nyt sitten taas satoi lunta!! Tykkään kyllä lumesta, mutta nyt pitäisi jo alkaa kevät. Treeni suunnitelmatkin menee pilalle, kun ei voi ulkona paikallamakuuta treenata, :D , jos maa on ihan jäässä ja lumessa, kuka nyt kylmässä haluaisi makoilla? ;)

Lenkkeilty ollaan kokoajan metsissä ja pelloilla.. Mietin just tänään, että ei varmaan olla käyty yli kahteen kuukauteen missään tiellä (kun täällä maalla ei niitä katuja ole :I ) lenkillä.. Mukaan en laske nyt niitä kertoja, kun ollaan käyty Tervakoskella yhteislenkillä Milkan ja Manun kanssa. Mutta, missään tien vieressä ei kauheasti kiinnosta kävellä, jos on loskaa tai jäätä..

Bella sai viikonloppuna herkku-luun! Oikein lihaisan, tuoreen, ei paistetun eli raa'an.


Ja kyllä onkin hieno ja hyvä luu! (c) Jenna Komulainen