Mätsäreissä Hyvinkäällä. Tuomarina Mirja Hautamäki, kennel Maiwood (kyllä, kerrankin muistan tuomarin nimen!)  Ilmoittauduimme isoihin rotukoiriin ja numeroksi saimme 18. Bella on nyt ollut vähän "ärhäkkä" kaikenlaisissa tapahtumissa. Eli näyttänyt hampaita ja murissut ym. muille koirille. Tänään neiti oli suht nätisti, mitä nyt välillä näytti hammasta jos joku sattui liian lähelle.. TEKSTIN KUVAT (C) JENNA ÄLÄ SIIS KOPIOI!!!


yksityisarvostelussa

Kehässä pariksemme saimme tanskandogin. Bella seisoi nätisti, ja juoksi nätisti, mitä nyt heitteli taas niitä etutassujaan "kuin sirkushevonen" Tuomarikin nauroi Bellalle. :D Saimme  vaaleanpunaisen nauhan. Tässä mätsärissä siis nauhat olivat vaalean punainen ja -sininen ( kun yleensähän nauhat ovat punainen ja sininen ) Eli "voitettiin" se toinen koira.
Isoja rotukoiria oli yhteensä n.30, joten punaisten kehässä oli n.15koiraa. Isossa kehässä Bella seisoi todella kauniisti ja juoksi nätisti, tällä kertaa ei nostellut tassujaan kuin hevonen.. Tuomari valitsi suoraan siitä 4 jatkoon, tälläkertaa me jäimme ilman sijoitusta. :) Mutta ei se mitään, saatiin sentään punainen ja mukavaa oli!


yksityisarvostelussa

Loppuun vielä,
terveiset blogimme lukijoille lähettää
Nikke 6 KK