Tokossa takapakkia, argh! Seuraaminen takkuaa, seuraamisen käännökset takkuaa.. Johtunee "tylsyydestä", olen unohtanut aina välillä pitää hauskempia seuraamis treeneja, joten siitä on tullut sellaista tylsää löntystelyä, kera jätättämisen ja pysähtelyn.. Vähän sitä olen jo saanut paranneltua, nimittäin pallo palkkaamisella, käännöksia olen korjaillut vähän pallolla ja namilla, mutta eivät kyllä ole vielä mitään kunnollisia, vaan hitaita, hitaita, hitaita, ja välillä Bella jää jopa seisomaan käännökseen..?? Toiminta suunnitelma lienee seuraava: ensin vielä hetken korjailen, sitten vähän taukoa seuraamisesta, ja sitten paljon paljon lelu ja kehu seuraamisia jne. Käännöksissä sama homma.
Jotain edistymistä sentään, hyppy alkaa jo sujua suht hyvin ja pientä edistystä myös liikkeestä seisomisessa on tapahtunut.. Paikallamakuuta ollaan otettu vähän, matkaa n.5m ja aikaa ~2min ja ylikin.. :)

Ilmoittauduin sinne möllitoko-kisoihin jo viimeviikolla, ja sitten toisenkerran tiedustelin, että onko viestiä tullut perille viikonloppuna, mutta vastausta ei kuulu.. eli taitaa jäädä ne kisat välistä. Harmi juttu!