Tänään vähän treenattiin taas tokoa, ja sain huomata, että koirani on täys huijari! Ensin otettiin liikkeestä maahan menoa tavallisilla kuiva nameilla, ja melkein joka kerta Bella jäi seisomaan.

Vähän myöhemmin otettiin kokeenomaiset treenit, nameina käytin pilkottua kalkkunaleikettä. Liikkeestä maahanmeno oli joka kerralla täydellinen! Tämä todistaa, että Bella on huijari ja se yrittää päästä helpolla..! :Z
Liikkeestä seisominen oli hyvä. Hyppy oli hyvä. Luoksetulossa kävi niin , että Bella lähti tulemaan luokseni, ennekö annoin edes käskyn, mikä johtunee oikeasta herkku namista.. En tietenkään palkannut Bellaa, vaan otin liikkeen uudelleen niin, että jätin Bellan istumaan, niin kuin luoksetulossa, kävelin pois, seisoskelin hetken ja palasin Bellan luokse ja sitten palkkaus, se meni hienosti. Seuraaminen + käännökset meni hienosti myös. Paikallamakuuta ei otettu tänään. Saas nähdä, että miten kokeessa sitten käy.

Bellalla on ollut tänään joku ihmeen hepulipäivä.. Se mm. repi äitin kukkasen juurineen, niin, että sen suusta roikkui hirrrveä möykky multaa. Yritä siinä nyt torua toista, kun itseäkin naurattaa ja Bella istuu ja katsoo syytön ilme kasvoillaan suoraan silmiin.. Se on hyppinyt, pomppinut ja riekkunut kuin hullu. Pehmolelu norsultakin lähti silmät hujauksessa ja metsästä kotiin kannettiin kaksi metriä pitkä keppi, mikä tosin katkesi. Pomppu palloa on varasteltu ja heitelty itsekseen pitkin päivää ja tietenkin juoksenneltu pitkin pihaa.. :D Energia virtaa, muttei lopu.