Ei menny hyvin nämä ekat viralliset kisat..

Koe oli iltakoe, joten koulusta päästyäni alkoi jännitys.. Vihdoin lähdimme ajelemaan kohti kennelmajaa viiden aikoihin ja saavuimme majalle hyvissä ajoin puoli kuuden maissa. Kisat järjesti RSKK eli "meidän oma kerho", ja kisat pidettiin ns. "kotikentällä" missä ollaan oltu treeneissa moneen kertaan. Tuomarina toimi Hannele Pörsti.

Kun kisat alkoivat ja meidän vuoromme koitti, oli Bella aika innokas..
Luoksepäästävyys meni ihan hyvin, pisteitä tiputti se kun Bella nousi tuomaria vasten tervehtimään. Mitä ei kyllä ole ennen tehnyt!
Paikallamakaamisen alku oli täysin sählinkiä. Bella meni maahan, mutta nousi taas istumaan, meni maahan, istumaan jne. Lopulta kuitenkin rauhottui ja sitten liike menikin täydellisesti loppuun!
Sitten odoteltiin oman yksittäisvuoromme alkamista, kisasimme numerolla 9.
Seuraaminen kytkettynä oli ihan ok, vähän Bella haisteli maata ja vähän keskittyminen aluksi herpaantui. Loppua kohden parani..
Seuraaminen taluttimetta meni hyvin. Jotain pientä ongelmaa oli siinäkin.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä meni täydellisesti. Mitä nyt minä mokasin, tuomarin mukaan käskytin Bellaa niin, että linnutkin tippuu puusta.. (??!!)
Luoksetulo oli vauhdikas ja hyvä siihen asti, kunnes Bella näki jotain viereisellä pellolla ja ampaisi täysiä sinne. Turhaa  oli edes neitiä takaisin huudella, korvat olivat jossain muualla.. Kerran tuli takaisin kehään, kunnes juoksi pois jälleen. :( Tuomari keskeytti kisamme. Sain Bellan sitten kiinni, ja kyllä moni katsoi meitä paheksuvasti.. (vaikka kisaahan se vaan)  Mutta kuten sanottu, koirat on koiria. Muutenkin Bellan keskittyminen oli tasolla 0.. Harmittaa silti! Ja viele enemmän harmittaa, kun miettii, että olisi ollut jäljellä enää kaksi liikettä ja siinä se sitten olisi ollut..

Tähän mennessä olimme saaneet kerättyä 115p. Eli ihan ookoosti meni karkailuun asti.. Tässä nyt vielä ne pisteet:

Luoksepäästävyys 9
Paikallamakaaminen 8
Seuraaminen kytkettynä 7
Seuraaminen taluttimetta 8
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9
Luoksetulo 6
...karkaaminen...


Kisaamassa oli myös kaverini Milka & borderterrieri Manu. Pisteitä saivat hienot 175 ja tietenkin sitten I-tulos! Onnittelut! Kiitos seurasta Milka, Milkan äiti ja Tanja! :D

Nyt vaan nokka kohti uusia kisoja! Onneksi alkaa se toko koulutuskin niin päästään taas treenailemaan porukassa! ;)