Aamulla kun heräsin, sain huomata että oli satanut lunta! >:( Nyt on kevät, ei talvi, lumet siis sulakoot pois! ;) Sitäpaitsi, huomenna on ne möllitokokokeet ulkokentällä, en halua että Bella paleltuu tai nousee kylmyyden takia ylös.. Onneksi sitten kuitenkin paistoi aurinko, joten suurimmaksi osaksi saatiin lumet sulamaan..

Tänään kertailtiin tokoliikkeitä. Liikkeestä seisominen oli hieno, samoin maahanmeno. Luoksetulo oli vauhdikas ja suora, eli oikein hieno sekin. Hyppy.... pitikö Bellan tyhdä tämä juuri päivää ennen koetta?! Eli nyt ei neiti enää muistanutkaan mitä se hyppy tarkoittaa. Katseli vaan ihmeissään.. Toistoja, toistoja, ja saatiin sitä vähän hiottua parempaanpäin. Onneksi ovat möllitoko kisat, saa palkata ym. joten jos ei hyppää ekalla käskyllä, niin sitten ohjaan kädellä + käskyllä..

Sitten treenattiin vähän damilla. Lähinnä sitä damin kantamista. Ensin laitoin Bellan kiinnostumaan damista ja sitten annoin sen pitää sitä suussa, kehuin paljon ja otin damin pois ennekö Bella tiputti. Edistystä alkaa tapahtua!

Huomisia möllitokoja innolla jännittäen..