Olin eilen kipeänä, joten jäin sitten tänäänkin kotiin. Huomisesta lähtien on lomaa maanantaihin asti. Eli ihan kiva loma tässä, ansaittu sellainen! Koulu nimittäin osaa olla stressaavaa..

Tänään autoin äitiä sivoilemaan taloa ja olin Bellan kanssa pihalla puuhailemassa ja kuvailemassa.. Bella silppusi keppejä ja "suolisti" pehmolelua, duunaili siis kaikkea sellasta..

Eilen vähän tokoiltiin moneen otteeseen, ja tänään myös. Nyt ollaankin vähän jo edistytty tuossa seuraamisessa ja etenkin käännöksissä. Huh ja huokaus. Eli käännökset ovat Bellalla jo vauhdikkaampia ja täsmällisempiä. Seuraamisessa katsekontakti ei ole paras mahdollinen, mutta seuraamispaikka ihan ok. Hyppyä ollaan otettu aina välillä, ihan hyvin menee. Liikkeestä seisominen ei ole edistynyt paljoakaan.. Mutta paikallamakuu on! Bella selvästi rentoutuu ja makaa rauhassa. Täänään matkaa oli jo n. 10m ja aikaa about 2min. Edistystä siis!! Hienoa hienoa! :)

Nyt muuten tuli vastaus koskien mölli-toko kisoja, me mahduttiin mukaan. Jes! Ilmoittauduin myös KHN:n (kanta-hämeen noutajakoirayhdistys) järjestämälle tokon alo/avo kurssille. Ja pääsin mukaan! Eli keväällä luvassa paljon tokoilua, tällaiseltä näyttää kevään toko kalenterimme:
19.4. mölli-toko, Lahti
29.4. toko-koe, Riihimäki
11.5.-15.6. toko alo/avo kurssi, Riihimäki

Bellasta lähtee muuten ihan hirveesti nyt karvaa, harjasin sitä tänään furminaattorilla, ja karvaa lähtisi vaikka loputtomiin..