VIIMEINEN KOULUPÄIVÄ TÄNÄ LUKUKAUTENA!!! Paitsi tietysti huomenna se todistusten haku.. Mutta nyt on mulla sit 8-luokka käyty! Huraaa! ;)

Viimeinen koulupäivä sujui liikuntapäivän merkeissä ja koska minä valitsin kävelylenkin, otin Bellan tietty mukaan. Kaverini Milka otti myös oman koiransa borderi Manun mukaan. Mentiin kouluun siis kahdeksaan ja Bella pääsi ihan sisäänkin sinne kouluun. :D Ensimmäinen mutka matkaan tuli, kun Bella pelkäsi rappusia! Ja luokka, johon oltiin menossa, oli tietenkin yläkerrassa.. Ja siis Bella pelkäsi tosissaan, kävi lattialle makaamaan korvat luimussa 'minähän en liiku' !
Yritin houkutella nameilla ja kaikilla, mutta ei suostunut tulemaan rappusiin. Kummaa, sillä rappusia B on kyllä ennen kävellyt, eikä ole pelännyt. Epäilen, että nyt pelkoa tuotti se kun rappuset ovat suht jyrkät ja liukkaat.
Menimme sitten ulos ja B taas vähän rentoutui.. Kävelimme koulun toiseen päähän, jossa oli toiset rappuset, vähän loivemmat sellaiset. Pienen houkuttelun jälkeen sain Bellan menemään niitä rappusia.. huh.. ! Siitä seurasi tietenkin kovat kehut ja namia..
 Luokassa kuuntelimme aamun avauksen ja Bella oli selvästi jännittynyt vieläkin siitä rappus-episodista. Rauhottelin Bellaa ja syötin sille nameja, sitten se rentoutuikin ja kävi jopa makaamaan lattialle "koulussa on tylsää" - asenteella. Keneenköhän tullut.. :D

Lenkki olikin noin10 km pitkä ja aikaa siihen meni vähän alle 2h. Oli kuuma! Onneksi oli vettä mukana niin koirat saivat juodakseen. Kun palasimme takaisin koululle muutamia ihmisiä tuli silittelemään Bellaa, mutta se oli niin väsy, ettei jaksanut oikein innostua.. Ihme!
Sitten B ja Manu vähän innostuivat leikkimäänkin, tosin hihnoista käsin, kun ei viitsinyt siinä päästää irti ja viereisellä kentällälon oli paljon ihmisiä, joten ei päästy sinnekkään leikkimään. Leikin lomassa otimme koirista muutamia yhteiskuvia..
1243614989_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
^Manu & Bella

Kotona olinkin jo kello 11 aikoihin, eli oli ihan extra lyhyt koulupäivä.. :D Bella lysähtikin heti lattialle ja Hilla päättikin mennä jatkamaan uniaan siskon viereen..
1243615144_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Myös Hillan elämässä on tänään tapahtunut, ja paljon! Autossa oloa harjoiteltiin ja Hilla oli jo suht pitkän matkan siellä eikä ollut moksiskaan. Välillä aina annoin vähän namia ja kehuin. Sitten otin Hillan takapenkille ja menimme tervakosken puutarhalle hakemaan kukkia. Tai äiti haki kukkia, minä olin Hillan kanssa taimiston pihassa. Hienosti Hilla osasi olla vieraassapaikassa. Kukaan ei tullut silittelemään Hillaa, mikä on sinällään harmi, koska se olisi tehnyt Hillalle ihan hyvää..  Automatka sujui tosi hyvin! :)

Kotona ollaan oltu ja vähän mummuni pihassa käytiin. Hilla haisteli Varran kanssa ja oli kiinnostunut Varrasta muutenkin.. Tuossa mummolla naapurissa kävi myös Mikko & Jonna +heidän ystävänsä ja koirat. Hilla sai haistella nyt mustaa lapinkoiraa(?) Ja ihan kivasti meni tapaaminen.. Vähän H aluksi arkaili ja haki turvaa minusta, mutta meni itse haistelemaan ja häntäkin heilui.. :)

1243616112_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 1243616033_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
^Hilla & Varra , Bella & Hilla

Aurinko on paistanut ihanasti koko päivän.. Kuuma on ollut. Huomenna haetaan todistukset ja sitten suuntaamme toko kisoihin Vantaalle. Toivottavasti ei olisi niin kuuma tai Bella ei jaksa tehdä töitä kunnolla..
Pelätään pahinta, toivotaan parasta.. ;)