Mitä tapahtuu, kun ihminen käy makaamaan maahan?

Meillä ainakin käy näin..

1243232377_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1243232468_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
(omanaama taas sen näkönen, ettei kehannu tänne laittaa :D )

Bellan kanssa träänään treenattiin tokoa..
Seuraamista L-kuviolla. Hyvin meni! Ei mitään ihmeellistä sanottavaa..
Liikkeestä maahan meno meni hyvin. Bella meni heti ensimmäisellä yrityksellä maahan. (toisin kuin eilen) Liikkeestä seisominen meni hyvin, tänään se oli jotenkin ihmeen nopea, kun yleensä Bella on tupannut vähän liikkumaan käskyn saatuaan.. :)
Luoksetulo ei ottanut onnistuakseen tänään.. Bella ei olisi millään malttanut pysyä istumassa ennenkö olisin saanut annettua luoksetulo-käskyn, joten treenasimme pelkästään sitä istumista..
Hyppy oli hyvä myös. Olemme Bellan kanssa alkaneet taas treenaamaan vähän noutoa. Kapula ei enää näytä olevan ihan niin hirveä kuin silloin joskus.. Eli nyt Bella voi jo ottaa sen suuhun pienen houkuttelun jälkeen. Välillä se innostuu oikein kantamaan sitä ja palauttaa sen silti aina mulle! Jee! Edistystä siis! Mutta paljon paljon tarvitaan treeniä lisää, että saadaan kapulasta niin hauska juttu, että heti kun näkee sen haluaa ottaa suuhun, eli ettei tartteis houkutella..

Hillalle aloin opettamaan istumisen alkeita. :D Ja itseasiassa se lähti sujumaan ihan hyvin! :'D Tyttö oli ihan innoissaan nameista ja siitä kun sai tehdä jotain erilaista.. Tänään olikin ihan nätti päivä ja ulkona ollaan puuhailtu kaikenlaista.. Koirat ovat taas kaivaneet kuoppia.. ;) Hillan kanssa ollaan vähän tutustuttu tuohon metsään, joka alkaa tuosta takapihalta.. Ihan vaan kävelty siellä n. 5m ja takaisin.. :) Kissoja Hilla jaksaa ihmetellä vieläkin.. Ja kania..