ENSIMMÄINEN VIRALLINEN KESÄLOMA PÄIVÄ!! :D
On ollut taas tosi kuuma, oikea helle! Aurinko porottanut pilvettömältä taivaalta ja jopa varjossa oli suht kuuma.. Mutta en valita suinkaan, sillä rakastan kesää!

Hillalla on ollut tänään oikea touhu sunnuntai. Aamulla käytiin mummuni ja pappani asuntovaunulla ja Hilla oli mukana. Vähän se ihmetteli uutta paikkaa, eikä olisi millään malttanut nukkua vaikka selvästi oli väsy. Jonkun aikaa siellä duunailtuaan se kuitenkin suostui nukahtamaan.. Hienosti H kuitenkin osasi suhtautua uuteen paikkaan, ei se hirveästi stressannut tai muutakaan.. :)

Päivällä makoiltiin vaan kotona. Bella nukkui vakiopaikassaan varjossa ja Hilla nukkui sisällä ja vähän jopa ulkonakin. Välillä vähän kastelin koiria, etteivät ihan nekäään tukahtuisi..

Illemmalla  lähdettiin tuohon naapuriin serkkuni Aleksin 5v synttäreille. Aluksi koirat jäivät kotiin. Bella mun huoneeseen ja Hilla muuhun taloon. Kummatkin nukkuivat, joten pääsimme lähtemään. Kun palasin syhnttäreiltä käytin Bellan pissalla ja nappasin Hillan mukaani. Hienosti oli Hillakin pärjännyt, tai oikeastaanhan se oli nukkunut kokoajan, mutta puolisen tuntia se siis oli "yksin". Lädimme siis Hillan kanssa takaisin juhliin. Siellä H sai osakseen rapsutuksia niin aikuisilta, kuin lapsiltakin. H oli ihan sosiaalinen ja iloisesti ja omatoimisesti se ihmisiä moikkaili. Kaksi paikalla ollutta koiraa saivat Hillan vähän ihmettelemään, niitä se ei ihan uskaltanut mennä moikkaamaan.. Kannustin ja kehuin sitä kuitenkin siitä, että edes yritti. Mutta meillä on vielä aikaa totutella muihin koiriin , Hillahan on vasta pieni pentu! :)

Tälläistä vieraisiin ihmisiin ja paikkoihin totuttelua siis tänään..

AURINKOISTA KESÄÄ KAIKILLE!