Tänään treenattiin taas, ja tokoilu oli vain kohtalaista..

Yritin treenata niitä käännöksiä, mutta niiden myötä seuraaminen + käännökset ovat vain huonontuneet! Treenasimme tänään useampaan otteeseen ja viimeisellä kerralla päätin palata vanhaan tyyliin ja seuraaminen + käännökset olivatkin heti parempia. Ehkä teen jotain väärin, mutta huomasin myös, että kun yritän jotenkin viestittää keholla Bellalle, Bella alkaakin vain hidastella..

Hyppyä otettiin myös.. Bella hyppäsi hyvin, mutta ei jäänyt seisomaan esteen toiselle puolelle, vaan istui. En palkannut ja otettiin uudestaan. Välillä liike onnistui ja Bella seisoi. Välillä epäonnistui ja Bella istui..

Jääviä liikkeitä. Maahan menoon yritettiin saada nopeutta, vähän ehkä saatiinkin. Seisomisen pysähdykseen yritettiin saada ripeyttä, en osaa sanoa saatiinko, koska tein vain muutaman harjoituksen, jossa palkka pallo lentää heti käskyn sanottuani Bella taakse.. Huomenna nähdään, auttoiko yhtään..

Jotenkin kaikki oli tänään kohtalaista.. tylsää? Huomenna täytyy treenata oikein kehu-palkka-ilo treenit, että saataisiin Bellaan ja itse treenaamiseen intoa. Seuraamisen käännökset jätetään rauhaan, huomenna ei niitä treenata, lauantaina sitten vähän treenataan niitä ja ilman mitään keho vääntelyitä ;) Pitäisi sitä luoksetuloakin vähän ottaa ja hyppyyn keskittyä, että jää seisomaan eikä istumaan, eli nopeammin palkan pitää tulla.

Ja ettei tämä kirjoitus nyt ihan näin tylsäksi jaaritteluksi ja suunnittelemiseksi jäisi, niin täytyy jotain muutakin kuluneesta päivästä kertoa. Sillä olin ostanut Hillalle sellaisen ankka pehmolelun, se sitten oli tippunut kaapista ja ihmettelin sitten, että mitä se Bella nyt tuolla touhuaa.. sain huomata, että Bella oli löytänyt sen lelun ja leikki silla ihan täpinöissään. :'D Hyvästi Hillan lelu, tervetuloa Bellan lelu.. sillä en viitsinyt pilata toisen suurta onnea "UUSI LELU!!!"...  Onneksi Hillalle on paljon uusia leluja tuolla kaapissa odottamassa, joten ei tämä suuri menetys ollut.. ;)