Tokokokeen jälkeen pidettiin kotona treenailussa pientä taukoa ja sen huomaa nyt treenatessa! Muutamana päivänä ollaan nyt taas treenattu, ja Bella työskenteleen kuin unelma. Osa syyllinen on varmaan myös namit, joita Bella rakastaa.. ;)
Koska alo-liikkeet meillä on jo hanskassa, ollaan voitu nyt keskittyä niiden hiomiseen. Seuraaminen on ollut ihan täydellistä. Liikkeestä maahan meno myös. Liikkeestä seisominen kohtalaista, kerran meni maahan vaikka piti seistä, mikä lienee mun moka,  kun sanoin käskyn niin painokkaasti, vaikka yleensä käsken seisomaan melko kimeällä äänellä..
Hiottu ollaan paikallamakuuta, kun nyt on ollut Lahden mölleissä ja noissa Riihimäen toko kokeissa sama ongelma. Eli, paikallamakuun aloitus. Kun kokeessa sanoin Bellalle "maahan" se meni maahan, mutta pian se nousi ylös ja taas jouduin käskemään maahan ja taas se nousi ylös jne. Eli nyt ollaan otettu paljon kestoa. Myös perusasentoa ollaan hiottu ja siinä etenkin sitä kontaktia.

Ihan kivaa on liikkeitä hioa, mutta ihan kivaa on myös päästä treenaamaan pikkuhiljaa AVOn liikkeitä. Ensi tiistaina nimittäin alkaa tokon alo/avo kurssi! Päästään kertaamaan aloa ja aloittelemaan avoa.. Kivaa!