Tänään olimme mätsäreissä Riihimäellä. Mätsärit järjesti RiMa. Osallistuimme isoihin koiriin, joita olikin noin 25, isot koirat tuomaroi Seija Tiainen, dalmatialais kasvattaja. Kilpailimme numerolla 211.

1241364069_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kehään pariksemme saimme sileäkarvaisen noutajan. Bella esiintyi jälleen kauniisti ja rauhallisesti. Tuomari kehui molempia koiria kauniiksi ja sanoi päätöksen olevan vaikea, ja tälläkertaa me saimme sinisen nauhan.
Odottelua.. ja sitten taas kehään. Sinisen saaneita koiria oli noin 12..
Seisotettiin ja juostiin ja sitten tuomari valitsi jatkoon viisi koiraa. Valinta kesti melko kauan ja tuomari katsoi koirat läpi moneen kertaan. Kun tuomari vihdoin oli valinnut jatkoon jo neljä koiraa, olin melko varma, että me ei tänään palkintosijoille päästä, mutta ilokseni tuomari valitsikin meidät jatkoon! Jälleen saatiin juosta ja sitten seisotettiin. Tuomari valitsi viidennen.. neljännen.. ja sitten meidät! Eli tänään olimme kolmosia.. :) Palkinnoksi saimme pakkauksen possunnahka luita. Bella on hieeeno tyttö!

1241364554_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä mätsärissä olikin paljon tuttuja, jutellessa aika meni nopeasti.. :)
Bella sai haistella monia koiria, osalle vähän ärisi.. Myös monet aikuiset ja lapset rapsuttelivat Bellaa, sain taas olla ylpeä Bellasta, sillä muutama lapsi tuli kysymään saako rapsuttaa ja annoin luvan. Bella istui kauniisti häntä heiluen lasten rapsuteltavana.. Vielä vähän aikaa sitten se olisi hyppinyt niin, että kaikki lapset olisivat kaatuneet, mutta nyt se taas käyttäytyi mallikelpoisesti! :D M
Mukava päivä jälleen!!