Tänään oltiin RotuRacessa Hyvinkään vinttikoira radalla. Oli ihana ilma ja päivä oli muutenkin kiva. :)

Me oltiin Bellan kanssa joukkueessa nimeltä Höyhensarjalaiset ja juoksimme MAXI-luokassa, yhteensä maxi-luokassa oli huimat 44 joukkuetta!
Olimme saaneet muodostettua Tiinan (kennel Vofcit's) kasvateista + muutamista muun kennelin kasvateista kaksi kultsujoukkuetta ja päivää vietimmekin sitten melko suurella kokoonpanolla. Minä, äitini +Bella. Minttu +Siiri. Pia +Nuppu&Hippu. Leena +Leevi&Silva. Satu +Luka, Heli +Milo sekä personal kuvaajamme Jari.

Meidän joukkueessamme oli meidän lisäksi Minttu & Siiri sekä Pia &Nuppu&Hippu. Olimme pukeutuneet noutaja-aiheisella teemalla, me omistajat oltiin tipuja ja koirat noutajia, jotka meitä siis noutaa.. ;D
Juoksimme heti kuudensina.. Ensin juoksi Hippu, joka viilettikin hurrrrjaa vauhtia. Toisena Nuppu, joka myöskin juoksi kovaa. Sitten Siiri, joka juoksi toosi kovaa ja viimeisenä sitten Bella joka myöskin juoksi ihan täysillä.. Juoksin ensin itse radan toiseenpäähän huudellen Bellaa, mutta sitten Bellan eteen laitettiin myös viete, jota Bella sitten jahtasikin. Kyllä oli koiralla kivaa! :)

1242582174_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
^minä ja Bella, Minttu ja Siiri, Pia ja Nuppu&Hippu

Hetken odoteltiin ja sitten juoksi toinen kultsujoukkueemme, jossa oli Leena &Leevi&Silva, Satu &Luka sekä Heli &Milo. Heidän joukkueensa nimi oli Makkaran metsästäjät ja kaikki juoksivat kovaa!

Suoritusten jälkeen aloitettiin virallisesti sitten piknik. Oli pasteijoita, muffinseja, suolakeksejä, kuivakakkua yms..
Päivä hurahtikin mukavasti siinä jutellen ja herkutellen.. Aurinkokin paistoi, joten mikäs siinä ollessa. ;)
Ainoa "häiriötekijä" oli Bella ja sen inhottava murina käytös.. Bella jotenkin suojelee mua ja omaa kevythäkkiään tosi voimakkaasti muille koirille murisemalla ja hampaita näyttämällä. Inhottavaa! Saatiin vähän vinkkejä miten toimia tämän käytöksen kanssa, sitä pitää nyt lähteä treenaamaan pois.. Harmittaa, kun piti just taas tänään olla niin voimakasta ton käytöksen, kun just muutamassa viimesimmässä mätsärissä ei oo Bella tolleen käyttäytyny miltei ollenkaan. :(
No jotain hyvää sentään, Siirille Bella ei vihotellut vaan vähän suostui sen kanssa jopa leikkimäänkin, siskokset, siskokset.. ;)

Sijotuttiin sijalle 25, mikä oli ihan hyvin, n. 44 joukkueesta. :D
Tässä meidän joukkueiden juoksuajat.

Bella 7.91 sekuntia
Siiri 7.92 sekuntia
Nuppu 8.35 sekuntia
Hippu 9.45 sekuntia

Kyllä muuten huomaa noista ajoistakin, että Bella ja Siiri on siskoksia.....

Oli tosi kiva päivä! Kiitos kaikille siitä! :)
Otetaanhan ensivuonna uusiksi..