Tänään treenattiin Bellan kanssa vähän tokoa. Seuraamista niin, että mulla oli nami suussa ja palkkasin Bellaa "sylkemällä" namin sille. Tämä treeni tapa on parantanut meidän seuraamista tosi paljon! Seuraamisessa keskityimme erityisesti pysähdyksiin ja ne sujuivatkin hyvin.. :) Otimme myös yhden liikkeestä seisomisen , mikä meni hyvin ja oli aika nopeakin vielä! Sitten otimme vähän liikkeestä maahanmenon "alustusta" eli seurautuin Bellaa, pysähdyin ja 'maahan'.. Ihan vaan, koska maa oli märkä ja yleensä Bella ei märälle maalle haluaisi mennä makaamaan. Hyvin ja nopeasti se kuitenkin meni! Perusasentoa ollaan myös vähän treenailtu, sen tarkkuutta siis.

Eilen ja tänään ollaan treenattu paljon sitä luoksetuloa, joka meillä takkuaa.. tai no, tällä hetkellä siitä voi puhua jo menneessä aikamuodossa, takkusi, sillä nyt se on mennyt tosi hyvin! Ensin otimme sen vaan niin, että menin Bellasta kauas ja en kutsunut sitä luokse, vaan palasin sen vierelle ja palkkasin siitä, että se istui. Seuraavaksi sama, mutta kutsuin sen luokse ja palkkasin lelulla. Bella tuli ihan hulluksi! :D Ja kaikenlaisia erilaisia harjoituksia ollaan tehty luoksetuloon liittyen..

1243530743_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hillan kanssa ollaan treenattu autoilua.. Neiti ei pelkää yhtään takakontissa oloa! :D Ollaan edistytty jo niin, että takaluukun voi sulkea ja autolla voi jo liikkuakkin vähän. Autossa oloon aion keskittyä todella, että Hilla tottuu olemaan takakontissa, sillä Bellan kanssa tämä tyrittiin, minkä takia se pelkää takakonttia kuollakseen!

Voisin myös kertoa vähän koirien yleisiä kuulumisia..
Hillasta ja Bellasta on nimittäin tulossa todelliset sydänystävät! Ensin ne nukkuivat päät kiinni toisissaan, mutta nyt ne jo välillä nukkuvat kylki kyljessä.. :)
Bella on muutenkin ottanut Hillan vastaan todella hienosti! Todellakin olen yllättynyt, luulin, että Bella olisi ollut paljon omistavaisempi omia lelujaan ym. kohtaan, mutta ei se ole. Hilla saa mennä Bellan leluille ja ne ovat jopa juoneet samasta kupistakin, aika useasti oikeastaan.. Ja kaikkea muuta tälläistä pientä, mikä osoittaa pikkuneidin hyväksymisen..

1243530857_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Välillä Bella saa herrahepulin (juuooookseee ympyyrääää koovaaa) , mutta Hilla ei enää sitäkään niin pelkää.. Alussa se aina pelästyi kun Bella hepuloi, mutta nyt se jo hepuloi itsekkin.. Ja hiekkakasat on edelleen must! Yhdessä tytsyt kaivavat kuoppia.. Tuossa takapihan metsässä ollaan käyty kävelyllä ja sielläkin Hilla tykkää juosta kovaa. Vaikka tietenkään ei me vielä mitään pitkiä lenkkejä käydä, mutta mukavaa se on silti vähän metsässäkin käydä jalottelemassa. :) Bella kantaa metsästä aina keppejä ja Hilla on ottanut mallia siskostaan, tässäkin asiassa. Hienosti se Hillakin jo kerjää, vaikkei koskaan mitään ole saanutkaan, muttakun Bellakin.. Enkä kyllä usko, että Hilla edes tajuaa mitä tekee, kun istuu syövän ihmisen vieressä "kerjäämässä".. ;) KISSAT ihmetyttää Hillaa vieläkin, mutta nyt jo kissatkin alkavat tottua pikku pöpöön..

Tein muuten koulussa Bellalle kurapuvun.. Itse kyllä tykkään , siitä tuli ihan hieno! Vähän on ehkä raju Bellalle, ja hieman iso, mutta hyvä kun tulee taas kurakelit..
ja KOHTA SE KOULUKIN LOPPUU!!

1243530300_img-d41d8cd98f00b204e9800998e