Koko viikon on ollut aivan mahtavat ilmavat, aurinko piastanut ja on ollut todella lämmintä! Mutta tänään satoi vettä.

Treenasimme pitkästäaikaa sateella ja sain huomata, että Bella ei olisi millään meinannut mennä maahan. Olihan se maa nyt sentään märkä.. ja Bella diiva..
Joten tänään saatiin tehotreenata maahanmenoa. Pikkuhiljaa Bellakin alkoi huomata, ettei se vesi ja märkyys tapa. Jotain hyvää sentään näissäkin treeneissä, sillä seuraaminen oli upeaa ja perusasennot kauniita.

Illalla treenattiin lisää. Enää ei satanut vettä, mutta maa oli kylläkin märkä. Taas Bella vähän junnasi maahanmenossa, mutta ei yhtäpahasti kuin aiemmin päivällä. Tällä kertaa Bella meni maahan niin, että kyynärpäät jäivät ilmaan. Vähän treenattiin taas maahanmenoa, ja jo alkoi sujumaan. Lopuksi otin vielä yhden liikkeestä maahanmenon, mikä oli täydellinen. :)
Seuraamista otettiin tälläkertaa muutamia pidempiä pätkiä ja muutama käännös oikeaan, kaikki meni erinomaisesti. Pari hyppyä otettiin, joissa toisessa Bella kävi istumaan ennen käskyä, joten sitten otin hypyn niin, että kun menin Bellan viereen, palkkasin sen seisomassa. Mukavaa se on treenata, kun Bella on jotenkin ollut kovassa vireessä jo jonkin aikaa! Ja hyvä, että treenattiin tänään, sillä sain huomata tämän sade ja märkyys ongelman, jota täytyy myös treenata, sillä koskaan ei voi tietää jos vaikka kokeessa sataisi..