Tänään Hillalla oli ekat rokotukset! Käytiin eläinlääkärissä Hyvinkäällä Animuksessa. Automatka sujui hyvin, vähän H silti jännitti (läähätti yms)

Eläinlääkärissä pidin Hillaa sylissä, sillä se ei ollut pissinyt ulos enkä halunnut sen sitten pissaavan sisälle ;) H ei kuitenkaan olisi kauheasti malttanut istuskella, se olisi vaan halunnut tutkia koko eläinlääkäriaseman.. Lopulta H sitten vähän rauhoittui kun huomasi vieressäni suuren ikkunan ja alkoi sitten katsella siinä liikkuvia ihmisiä.. :)

Eläinlääkäri tutki Hillan ja totesi sen täysin terveeksi! Painoakin on nyt sellaiset 10,2 kg! Ja on kuulemma just sopivan kokoinen tytteli, ei liian laiha, muttei lihavakaan. Hyvä niin! Namia mutustaessaan Hilla ei edes rokotuspiikkiä huomannut, vaikka vähän epäilinkin sen vähän vingahtavan..

Hilla sai samalla reissulla ihan pikkuisen tutustua "kaupunki elämään" koska matkat autolta ell annoin sen itse kävellä ja kun äiti kävi kaupassa menin Hillan kanssa kaupan pihalle vähän katselemaan. H oli koko reissun ajan toooosi reipas, ei pelännyt tai jännittänyt mitään! (paitsi autossa oli vähän tyhmää)

Menneeseen..
Juhannus kului koirilla leppoisasti, itse olin kaverini kanssa Lintsillä ja shoppailemassa..  Muuten ollaan oltu kotona, vähän treenailtu, lenkkeilty.. koirat leikkineet keskenään kuin hullut.. :D

Bellan kanssa ollaan otettu tokoa kisamaisesti, mutta erilaisilla palkkaamis tavoilla. Ennakointia ollaan hiottu pois ja hyvin siinä onnistuttu! :) Seuraaminen, jäävät liikkeet, luoksetulo ja hyppy ovat kaikki aika hyviä! Paljon ollaan saatu onnistuneita suorituksia. :)

Eipä tässä muuta tälläerää, keskiviikkona olisi toko-kokeet ja lauantaina näyttelyt.. paljon jännittämistä luvassa!