Tänään oltiin mätsäilemässä Riihimäellä Bellan kanssa. Nämä mätsit olivatkin iltamätsärit, kehät alkoivat vasta 18 aikoihin. Tälläkertaa tuomarinamme oli Jouni Nummela.

Bella käyttäytyi hienosti koko mätsäreissä olo ajan! Se oli suht rauhallinen ja kiltti, eikä murissut muille koirille kertaakaan!

Numeroksi saimme 6, joten kauaa ei rarvinnut kehään menoa odotella. Kehässä saimme pariksimme jonkun ison valkoisen koiran, rodusta en ole varma.. Bella esiintyi hienosti, mukaan saimme kuitenkin sinisen nauhan.
Sinisten kehässä koiria oli noin 10. Jälleen Bella esiintyi hienosti ja tuomari alkoi sijoittaa koiria. Kun tuomari oli sijoittanut neljännen ja kolmannen, se otti jatkoon kaksi parasta sinisen saanutta koiraa. Ja yllätyksekseni me olimmekin niiden kahden parhaan joukossa! Tuomari juoksutti meitä ja lopulta sijoitti meidät sinisten ykkösiksi!! Olin ihan ihmeissäni, sillä kokoajan oli luullut ettei tule sijoitusta ollenkaan.. Palkinnoksi saimme upean ruusukkeen, naru-pallo-solmulelun ja pussillisen nameja.

Pian alkoikin BIS-kehä. BIS-kehässä juoksitimme koiria ja sitten alkoikin seisottaminen.. Kaikki mätsärissä toimineet tuomarit olivat yhdessä päättämässä BIS kehän sijoittujia. Saimme tosiaan seisottaa koiria pitkän aikaa, tuntui, että ainakin kymmenen minuuttia, mutta en ole ihan varma oliko aika todellisuudessa ihan niin pitkä.. Hienosti Bella jaksoi seistä kuitenkin, vaikka kauan joutuikin seistä.. Olin aika varma, että sijoitusta ei enää tulisi.
Lopulta sihteeri alkoi sitten ilmoittaa tuomarien päätöksiä. Näissä mätseissä kaikki BIS-kehässä olleet koirat sijoitettiin. Ensin lähti BIS-8,7,6,5,4,3.. Ja sitten oltiin jäljellä enää me ja joku pieni koira omistajineen! Mielessäni oli vaan, että wau.. Aploodien säestämänä saimme vielä juosta kunnia kierroksen ja sitten sihteeri ilmoitti, että tälläkertaa me oltiin BIS-2!! WAU TOSIAAN!!! Palkinnoksi saimme ruokasäkin, ruusukkeen, alennuskupongin ruoka ostokseen ja sellaista kipsiä mihin voi sitten painaa koiran tassun jäljen! Oli kyllä ihan mahtava fiilis, Bellastakin huomasi, että se tiesi olleensa taas tooosi kaunis, autossakaan se ei enää jaksanut pelätä vaan makoili takapenkillä diivamainen ilme kasvoillaan.. ;) Ei kyllä aamulla olisi uskonut, että tänään  Bella olisi sin1 BIS2 !!!! :D

1244661324_img-d41d8cd98f00b204e9800998e