Tänään taas oltiin Bellan kanssa ohjatuissa toko treeneissä Riihimäellä.
Myös Hilla oli mukana. Se oli äitini kanssa kentän laidalla ihan vaan turistina. :)
Treeneissä teimme kaiken tänään niin, että olimme "yhtenä ryhmänä", kun yleensähän meidät on jaettu puoliksi. Se tarkoitti siis sitä, että kaikki katsoi toistensa treenit, joka taas tarkoitti sitä, että liikkeiden välissä oli paljon odottelua. Hienosti B kuitenkin jaksoi olla, vaikka joutuikin odottelemaan, se makaili ja kerjäsi multa nameja kuola valuen..

Treeneissä aloitimme luoksepäästävyydellä. Ohjaaja Juha kertoi, että ottaisimme luoksepäästävyyden niin monta kertaa, kunnes se onnistuu kunnolla.. Meillä siihen ei tälläkertaa tarvittu kuin yksi ainut kerta! Eli Bella pysyi kokoajan istumassa vierelläni! Tosin, uskon, että syy on nameissa joita sille siinä samalla syötin..

Sitten otimme hyppyä. Lauantain kokeessa Bella hyppäsi täydellisesti ja saatiin 10. Mutta tälläkertaa se sääti jotain omaansa.. Kun se oli hypännyt, se lähti "valumaan" mua kohti. Saatiin siinä hyviä vinkkejä hypyn treenaamiseen, kuten se, että välillä täytyy palkata ennalta arvaamattomasti, eikä aina vain samalla tavalla. Otimme hypyn vielä uusiksi ja saatiin vähän parempi harjoitus aikaiseksi.
Sitten otimme seuraamista niin, että Juha oli liikkeenohjaajana. Aluksi Bella lähti ihan hyvin, mutta alkoi samantien katsella muualle. Otin sen uudestaan perusasentoon ja laitoin namikäden rintaani vasten niin, että Bella näki sen. Bella seurasikin heti paljon innokkaammin ja kauniimmin. Liikkeestä pysähtyminen oli hieno, samoin käännökset. Tästä saatiin myös vähän kehuja. :)

Lopuksi vielä otimme paikallamakuun. Menin Bellasta aika kauas ja olin niin kauan kunnes "saatiin lupa" palata koiran luokse, vaikka treeneissä olisikin saanut palata koiran luokse heti kun itse haluaa, ja koirasta sai mennä niin kauas kun itse haluaa. Mutta meillä tämä liike nyt on melko varma, joten menin kauas ja olin kauan. :D
Ihan lopuksi sai vielä käydä ottamassa hyppyä, jos halusi. Päätin mennä ottamaan, koska vähän harmitti tuo Bellan pelleily aikaisemmin tuolla esteellä.. Nyt Bella hyppäsi hyvin, jäi seisomaan esteen taakse kuten pitääkin ja pääsin vielä sen viereen ja istuutuikin vasta käskyn saatuaan! Eli oli ihan "täyden kympin" hyppy! Ihanaa! :) Bella on kyllä hieno tyttö! Tänään olikin oikein onnistuneet treenit taas.

Hilla oli ollut nätisti kokoajan. Se oli ollut ihan rennosti ja makoillut maassa.. Oli jopa meinannut nukahtaa äitini syliinkin. Monet ihmiset olivatkin sitä rapsutelleet ja H oli ollut reipas ja kiltti! On se kyllä heino tyttö.
Kun oltiin menossa autolle, siihen tuli juttelemaan eräs kasvattaja joka treenaa meidän ryhmässämme. Sitten myös ryhmämme ohjaaja Saara tuli siihen ihastelemaan Hilla ja juttelemaan. Laitoin Bellan autoon ja Hilla sai olla siinä yksin huomion keskipisteenä.. Juteltiinkin siinä sitten joku puolisen tuntia, kunnes oli pakko lähteä käymään vielä kukkapuutarhalla. Kotona oltiinkin vasta vähän vaille kahdeksan, eli oltiin reissussa sellaiset kaksi tuntia ja hienosti Hillakin kuitenkin jaksoi. Loppumatkan kotiin H nukkui sylissäni autossa.. :)