Tänään taas KHN toko treenit -oli viides ja tälläerää viimeinen kerta.
Mutta ei hätää, syksyllä treenit jatkuvat! Juuri nimittäin ilmoittauduin syksyn ryhmiin. Bellalla jatkuu tokoilu kisaavien ryhmässä ja Hillalla alkaa pentukurssi.. Sain myös vahvistuksen siitä, että nyt olen sitten KHN jäsenkin. Mahtavaa! :)

Itse treeneihin.. Näin viimeisellä kerralla otettiin treenit kisamaisesti.. Oli kaikki liikkeet paitsi hihnassa seuraaminen ja sai palkata milloin halusi.

Yhteisliikkeet..
Aloitimme luoksepäästävyydellä. Meiltä luoksepäästävyyden katsoi Saara. Olin päättänyt olla palkkaamatta Bellaa tässä liikkeessä, mutta B oli niin täpinöissään, että pakko se oli palkata onnistuneen suorituksen saamiseksi!
Paikallamakuu oli mielestäni täysi 10! Bella ei edes tarvinnut kaksoiskäskytystä missään käskyssä ja pysyi maassa koko 2 min! Edistystä viime kertaan nähden, jolloin niitä kaksoiskäskyjä tarvitsi.

Yksiölösuoritukset..
Olimme Bellan kanssa vuorossa heti toisina. Aloitimme vapaana seuraamisella. Aluksi Bellaa kiinnosti enemmän maassa olleet hajut, kuin seuraaminen, mutta kun sain sen taas kiinnostumaan tekemisestä se seurasikin nätisti. Käännökset sujuivat ihan hyvin myös..

Bella oli ilmeisesti päättänyt näin viimeisen kerran kunniaksi näyttää todellisen osaamisensa ja ennakoi kaikissa liikkeissä.. "Kato kyllä mä OSAAN nää liikkeet!"
Liikkeestä maahanmeno oli hyvä. Itse maahan meno oli vähän hidas ja kun palasin Bellan vierelle se istui ennenkö sai edes luvan..

Luoksetulo.. hmm.. meidän vikaliike ..edelleen.. Bella jäi istumaan hienosti, mutta ampaisi juoksuun luokseni ennen kuin ehdin kääntyä neitiä kutsumaan.. Ei voi muuta sanoa kuin, että surkeaa!

Liikkeestä seisominen oli hyvä. Seisominen hidas ja taas Bella ennakoi istumisen..

Hyppy. Itse antaisin 10 ;) Ei edes ennakoinut istumista kuin ehkä sadasosasekunnin ;)

Eli yleisesti ottaen jäi hyvä mieli. Kaikki liikkeet onnistuivat, Bella vaan vähän ennakoi, mitä nyt en ihan niin pahana asiana kuitenkaan pidä, sillä siitä näkee, että koira osaa liikkeet... Nyt silti täytyy tuo ennakointi saada pois palkkaamalla koiraa arvaamattomasti ja täytyy noita liikkeitä ottaa niin, että en vie niitä loppuun asti vaan vapautan sen esim. siitä seisomisesta, enkä käske sitä istumaan.