Aamulla startattiin kello 10 kokoonpanolla minä, äiti ja Hilla. Suuntasimme nokamme kohti Tervakoskea, eli jälleen lähdettiin turisteilemaan sinne näyttelyyn.

Hillassa oli tapahtunut valtava muutos eiliseen! Se ei enää pelännyt juuri ollenkaan, stoppailikin vain muutamaan otteeseen. Ihan mahtavaa! Jes! :) Menimme kultsu-kehän laidalle katselemaan ja siellä vietimmekin koko näyttelyissä olo aikamme. Oli myös ihana huomata, että Hilla osaa käyttäytyä näyttelyissä todella hienosti! Se ei vouhottanut yhtään, vaan kun rauhoituttiin, niin silloin rauhouttiin, se makoili ja nukkui.. Ja sitten kun lähdettiin liikkeelle käveltiin tosi nätisti. On se kiltti tyttö!


^Hilla tosiaan otti rennosti.. :)

Muutaman tunnin kerkesimme kultsuja seurailla, kunnes oli aika lähteä kohti Riihimäkeä näyttely esittämis-kurssille. Ennen näyttelyistä poistumista etsin jotain repustani ja laskin näyttelytaluttimemme maahan. Seuraavan kerran kun katsoin maahan ottaakseni taluttimen ja laittaakseni sen reppuun, ei talutinta näkynyt enää missään! Tyhjensin repun muutamaankin otteeseen ja etsin, jos sen olisin johonkin vahingossa laittanut, mutta ei sitä löytynyt mistään.. Joku siis varasti sen tai sitten otti vahingossa.. :( Joten tänään sain sitten ostaa uuden taluttimenkin.

Lähdimme siis Riihimäelle näyttely esittämis tehokurssille. Kurssin järjesti RSKK ja kurssin vetäjänä oli Miia Luukkainen, kurssi kesti 2 ja ½ tuntia. Oli kyllä hyvä kurssi, opin ihan erilaisen tavan esittää koiria ja ainakin Hillalle tuo uusi tyyli sopii paremmin kuin vanha. H jaksaa keskittyä paremmin ja seisookin kauniimmin :) Harjoittelimme nopeaa seisottamista, erilaisia tyylejä asetella, vapaata seisottamista, juoksua, etenkin vauhdikasta juoksua! Oli kyllä kivaa! Hilla käyttäytyi todella hienosti ja juoksi yllättävänkin hyvin!

Kurssin lopussa oli eräänlainen esittämiskisa johon jokaisen täytyi osallistua. Kisassa oli tarkoitus saada koira seisomaan mahdollisimman nopeasti. Ensin pyörähdys ja siitä piti seisottaa. Vähän kyllä epäilytti, että me tiputaan heti ensimmäisellä kierroksella, kun Hilla oli aika väsynyt jo siinä vaiheessa.. Mutta niinhän siinä kävi, että me oltiin Hillan kanssa tosi hyviä ja voitettiin!!! :D Ihan sairaan mahtavaa! Ottaen huomioon, että Hilla oli kuitenkin ainut pentu.. ;) Vautsi vau..

Oli kyllä hieno päivä! Kotiin kun päästiin, oli Hilla taas hirmuisen väsynyt lapsi. Loppupäivä onkin siis kulunut melkoisen rauhallisissa merkeissä...