Hetki taas vierähtänyt viime kirjoituksesta..

Tosiaan, Hilla voi jo hyvin! Onneksemme selvisimme vain yhdellä sairastelupäivällä, lääkkeet siis tekivät tehtävänsä ja Hilla on taas terve.
Tosin, vatsataudin tilalle Hilla saikin sitten kennelyskän. Muutaman päivän H yski, mutta yskänlääkkeellä saatiin tauti haltuun ja nyt Hilla on taas terve! Harmittaa vain, kun oltiin Jennin kanssa sovittu taipparitreenit Hillalle ja Roudalle, ja sitten Hilla olikin kipeä, joten ei sitten päästy treenailemaan. Mutta koirien terveyshän on aina etusijalla!! :)

Bellan kanssa ollaan treenailtu tokoa. Ollaan otettu nyt kisatreenejä täysin kokeen omaisesti. Eli en ole palkannut Bellaa kesken suoritusten! Vasta liikkeiden jälkeen B on saanut palkan. Bella on tyoskennellyt todella hienosti, jopa liikkeestä seisominen onnistuu taas!
Ainoastaan luoksetulossa on edelleen ongelmia, sitä täytyykin nyt tehotreenata. Eli kun jätän Bellan istumaan, se lähtee pikkuhiljaa kävelemään perääni.. Tänään treenasimmekin tuota jättö-osuutta ja saatiin onnistuneita suorituksia, jee. :)

Hillan kanssa ollaan treenattu lähinnä näyttely-juttuja, mutta myös vähän tokoa. Näyttely-seisominen  onnistuu jo tosi hyvin. Juoksemisessa on paljon parantamisen varaa.. Hampaiden katsominen on ollut meille se suurin ongelma, Hilla yrittää aina vetää päänsä pois tai mennä makaamaan, kun sen hampaita yrittää katsoa. Joten hampaita ollaan nyt treenailtu, ja alkaahan sekin jo pikkuhiljaa sujua.´

Tokoa treenailtiin tänään. Maahanmeno onnistuu jo hyvin, käsi-apuja olen jo vähentänyt paljon. Perusasennossa tarvitaan käsiapuja paljonpaljonpaljon mutta se onnistuu apujen kanssa hienosti!! Hilla tekee sen innokkaasti ja asento on suora,  hienoa. :)

Syksy tekee tuloaan ja tuo mukanaan treenejä ja tapahtumia. Ensi lauantaina (29.8.)olen menossa Tervakoski KV näyttelyyn Hillan kanssa turistiksi katselemaan.. Sunnuntaina (30.8.) olen menossa Hillan kanssa näyttely-esittämis kurssille Riihimäelle.
2.9. on möllitokot Hämeenlinnassa, minne suuntaankin sitten Bellan kanssa.
10.9. menen pentu-uinnille Hyvinkään koirakylpylään Hillan kanssa
12.9. tapaamme Hillan sisarukset pentutreffien merkeissä! Hilla pääsee riehumaan ja leikkimään oikein kunnolla..
19.9. alkaakin sitten tokon treenailu ryhmissä! Hyvinkäällä siis, molempien koirien kanssa. Ensin tunti Bellan kanssa, sitten tunti Hillan kanssa.

+ muutamia toko kokeita, niistä lisää sitten kun ilmoittaudun