Tänään kävimme Riihimäen PetPointin järjestämässä pentujen leikki koulussa.
Pakko kyllä sanoa, että koko käynti oli hieman pettymys..

Ajelimme Riihimäelle ja käytin Hillan ensin pissalla. Sitten siirryimme PetPointtiin sisälle. Ensin kaikki odottelivat, että kaikki tulisivat paikalle, ja sitten siirryimme PetPointin "takahuoneeseen" joka oli mielestäni melko pieni leikki tilaksi, etenkin kun se oli jaettu isojen ja pienten pentujen kesken kahtia..
Aluksi Hilla vähän jännitti, mutta kun päästimme koirat vapaiksi Hilla rohkaistui ja lähti tutkimaan ja tutustumaan muihin koiriin. Paikalla oli eräs todella vilkas ja uskalias boxeri pentu, joka suoraapäätä olisi halunnut leikkiä Hillan kanssa ja alkoi alistaa Hillaa astumalla.. Hilla meni aivan lukkoon ja syöksyi jalkoihini.. Boxeri vaihtoi leikki kaveria, mutta kävi vähän väliä pyörimässä siinä Hillan lähistöllä ja Hilla tietenkin pelkäsi. Niinpä me sitten siirryimme sinne pienten puolelle, missä meno olikin rauhallisempaa. Hillakin rentoutui ja uskalsi käydä tutkimassa muita koiria. Kuitenkin aina välillä Hillan piti mennä haukkumaan tuolle boxerille..
Pienten tilojen ja tuon boxeri-tapauksen lisäksi paikalla oli myös paljon lapsia jotka innostuivat siellä leikkimään, eikä siellä sitten koirille kauheasti tilaa jäänytkään siihen leikkimiseen..

Tunnin siellä tosiaan olimme, ja taitaa jäädä meidän osaltamme kyllä viimeiseksi kerraksi.
Ei siinä mitään ongelmaa olisi, jos sattuu omistamaan todella sosiaalisen ja rohkean koiran, mutta jännittävän ja ujon koiran kanssa ei sinne pahemmin ole menemistä.. :)