Taas on kirjoitus viivästynyt hieman.. Näyttelyt olivat kaksi päivää sitten sunnuntaina, nyt on jo tiista, ja kirjoitan niistä vasta nytten.. Mutta parempi myöhään, kun ei milloinkaan! ;)

Eli sunnuntaina oltiin Hillan kanssa pentunäyttelyissä Lahdessa. Hilla oli jälleen pikkupentu luokassa, 5-7kk. Kultsut tuomaroi Paula Valakari Suomesta. Hillan luokassa oli kuusi koirakkoa.
Ennen omaa kehä vuoroa harjoittelimme hieman.
Kehässä Hilla käyttäyty jälleen tosi hienosti, vaikka kehässä oli muitakin kuin vain me. 
Yksityisarvostelu meni tosi hyvin. H oli täynnä intoa ja juoksu osuuden jälkeen sainkin hetken rauhoitella Hillaa ennenkö sain sen rauhoittumaan ja seisomaan paikoillaan.. :) Hyvä vaan, että on kivaa kehässä!
Olimme jälleen viimeisinä yksilöarvostelussa ja saimmekin siitä kävellä suoraan riviin seisomaan. Tuomari jälleen juoksutti kaikki ja sitten taas seisoimme. Kauan koiria seisotettuamme tuomari kätteli ykkösen, kakkosen, kolmosen ja meidät hän kätteli neljänsiksi!! Tosi kiva ja hieno juttu, sillä mulla ei kyllä ollut mitään odotuksia näitä näyttelyitä kohtaan. Arvostelukin oli mukavaa luettavaa. Mitä nyt oli mainintaa ahtaista takaliikkeistä. Näistä ei olekkaan koskaan aikaisemmin mitään ollut, joten toivotaan, että olisivat vain ohimenevä kasvuvaihe.. Tässä Hillan arvostelu kokonaisuudessaan:
"Erittäinhyvän tyyppinen narttupentu. Kaunis pää ja ilme. Hyvä kaula. Eturintaa saisi olla enemmän. Ikään sopiva runko. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu ahtaasti takaa, muuten hyvin. Valloittava, ystävällinen luonne."

Näyttelyissä oli myös Hillan veli Vofcit's Max A Million "Buddy" , joka myös sijoittui hienosti luokassaan neljänneksi!