Lauantaina oli Hillan ensimmäinen näyttely! Näyttely oli SNJ:n (Suomen Noutaja Järjestö) päänäyttely, se pidettiin Hyvinkäällä Wanhalla Villatehtaalla. Tällä kertaa tuomarinamme toimi Chantal Vareine Ranskasta.

 Aamulla oli taas aikainen herätys puoli 7 aikoihin, lähtö näyttelyihin puoli 8 aikoihin ja näyttely alueelle saavuimmekin siinä 8 aikoihin. Pystytimme Hillalle häkin ja sitten annoin Hillan hetken rauhoittua siellä. Sitten menin kehään harjoittelemaan Hillan kanssa. Alussa H veti ja poukkoili miten sattuu, mutta rauhoittui melko äkkiä ja sitten esiintyikin jo todella hienosti!

Hilla oli narttujen pikkupentu luokassa. (5-7kk) Hillan luokassa oli huimat 19 pentua!! 
Aluksi tuomari otti kaikki pennut kehään. Seisotimme koiria tuomarin niitä katsellessa. Sitten tuomari juoksutti puolet pennuista ja aloitti yksityis arvostelun. Kun tuomari oli arvostellut puolet pennuista, juoksutti hän toisen puolen ja otti heidän yksityisarvostelun. Me olimme Hillan kanssa vuorossa viimeisinä.

Hilla esiintyi tosi hienosti! Seisoi nätisti, juoksi nätisti ja antoi tuomarin tutkia itsensä hienosti! Yksityisarvostelusta saimme juosta suoraan rivin jatkoksi seisomaan, ja tuomari alkoi valita jatkoonmenijöitä. Tällä kertaa me jäimme ilman sijoitusta. Hilla sai silti todella hyvän arvostelun!! Olin ihan super tyytyväinen meidän pieneen neitiin, kaikki meni ihan nappiin! :) Hillan arvostelu oli oikein mukavaa luettavaa:

" 6kk. Tyypillinen. Hyvät mittasuhteet. Narttumainen pää. Hyvä hampaisto. Kulmaukset ja selkälinja hyvät. Liikkuessa tapana nostaa takaosaa. Hyvin esitetty. Lupaava. "
~Chantal Vareine, Ranska

Jäimme vielä katselemaan kultsu kehiä. Paikalla oli myös Hillan veli "Sulo" (Vofcit's MacTavish) joka oli hienosti suuren pikkupentujen luokan 3. saaden KP'n. Onnittelut "Sulo" ja Eeva! :)

Kotiin lähdimmekin siinä klo 14 aikoihin, ja Hilla sitten nukkuikin koko loppu illan..
Kiitokset mukavasta päivästä kuuluvat Tiinalle, Mintulle sekä Eevalle! :)