Viimeisten kolmen päivän aikana ollaan treenailtu neitien kanssa noutamisia. Hillan kanssa ollaan edistytty niin, että ollaan aloitettu haku-ruudun treenailu. Bellan kanssa ollaan otettu takapakkia :( En tiedä mikä sitä vaivaa, mutta dami ei minannut tässä yhdessä vaiheessa pysyä suussa eikä sen takia myöskään palautua mulle!

Bellan kanssa ollaan siis palattu treeneissä taaksepäin ja olen helpottanut niitä paljon.. Eli yhdellä damilla ollaan treenattu, niin, että olen heittänyt sen suht lähelle ja ihan vaan nurmelle. Nyt ollaan taas siinä pisteessä, että Bella hakee damin ja tuo mulle. Huh!! Päätin, että kun eilen ja tänään meni niin hyvin, niin nyt on Bellalla vuorossa dami-tauko ja sitten ruvetaan taas työstämään dameilua.. Josko päästäisiin edes siihen, että neiti suostuu noutamaan pusikosta.. ;)

Hillan kanssa ollaan edetty hakualueeseen!! Voin piilottaa damin jo aika vaikeestikkin ja Hilla etsii sen NENÄLLÄÄN(!!!!!) eli nuuskien.. Jes!! Ihanaa, että se osaa sitä nenukkaansa käyttää myös.. :) Ja edelleen H on ihan intopiukeena kun saa ruveta nouto puuhiin! :)

Tarkoituksena olisi laittaa vähän videota nettiin ja linkkiä sitten tänne blogiinkin. Siitä sitten näkee paremmin, että miten meidän treenit sujuu! :)