Tänään Jenni ja Routa tulivat meille treenailemaan vähän taippari juttuja.

Aloitimme Hillan kanssa damilla. Teimme Hillalle aluksi ihan alkeellista hakuruutua. Hilla aina meni ja löysi damin, mutta dami jäi joka kerta niille teilleen, eikä palautunut mulle.. Tätä treenaamme jatkossa, niin eiköhän sekin lähde sujumaan :) Sittein kokeilimme ihan vain damin kantamista, mutta tänään ei Hilla oikein ollut terässään. Mikä johtunee varmaan siitä, että damilla ei olla nyt muutamaan päivään treenattukaan.. Välillä se toi sitä vähän mulle, mutta suurimmaksi osaksi yritti viedä pois.

Dameista siirryimme lintuihin. Aloitimme variksen kanssa. Jos viimekerralla Hilla vähän pelkäsi ja jännitti varista, niin nyt oli kyllä täysin eri meininki! Hilla oli intoa täynnä ja halu ottaa varis suuhun oli suuri.. Hilla juoksi ja hyppi variksen ympärillä, mutta alussa pelko vei voiton, ja varis sa tyytyä ihailuun. Houkuttelun ja variksen jahtaamis leikkien jälkeen Hilla voitti maagisen "variksen kosketus rajan". Aluksi varista pystyi tökkiä kuonolla ja lopulta jo kantaakkin pieniä matkoja! Kokeilimme myös fasaania, mutta se ei oikein jaksanut kiinnostaa, joten annoimme fasun olla ja pysyimme variksen kimpussa..

Sitten Jenni ja Routa treenasivat damilla ja fasaanilla, joten H sai vähän taukoilla kun katselimme heidän treenaustaan. Routa onkin jo tosi edistynyt näissä noutamis hommissa!! Damia kannetaan ilolla, fasaanista tai variksesta puhumattakaan! :)

Koitimme vielä Hillan kanssa variksella ja saimme loppuun jopa muutaman palautuksen! Eli Hilla kantoi varista ja toi sen mulle!! Hyvä!
Joten eiköhän se tästä.. etenkin kun Jenni antoi variksen meille, niin saadaan nyt muutama päivä sillä treenattua ennen kuin madot sen valtaavat. Ulkona on kuitenkin aika kylmä. Pitäisi hommata se oma raato-pakastin ;D

Lopuksi Hilla ja Routa vielä leikkivät hyvän tovin. :)

Kiitos Jenni ja Routa seurasta, treeni avusta ja vinkeistä, sekä variksesta tietenkin!!