Hetki vierähtänyt, mutta nyt on aika kirjoittaa näyttelyistä, jotka olivat jo viime lauantaina..

Eli 5.12.2009 Lauantai

Aamulla startattiin, ja auton nokka lähti kohti Helsinkiä. Suuntasimme Kaapelitehtaalle pentunäyttelyyn. Tuomarina meillä toimi Marja Kosonen Suomesta. Nämä olivat meidän ekat 7-9kk luokan näyttelyt. Hillan luokassa oli 7 koiraa.

Ensin olimme kehässä kaikkien kanssa, ja Hillalla ei meinannut keskittyminen riittää. Se liikutti jalkoja sitä mukaan, kun sain toisen jalan laitettua. Juokseminen meni puoli-hyppelyksi, eli Hilla yritti startata pikajuoksuun vähän väliä.. :D Onneksipääsimme pian  pois kehästä pelleilemästä ja sitten treenasinkin vähän, ennen omaa yksityisarvosteluamme.

Yksityisarvostelu menikin sitten ihan nappiin! Hilla seisoi "siltä seisomalta." Eli ei liikutellut tassujaan yhtään, vaan antoi mun asetella tassut ja pysyi sitten paikoillaan. Juoksu-osuuskin meni tosi hyvin! :)
Me oltiinkin taas viimeisinä yksityisarvostelussa, joten omalta vuoroltamme saimme mennä suoraan seisomaan jonon jatkoksi. Tuomari alkoi sijoittaa koiria, ja tällä kertaa me jäimme ilman sijoitusta. Tuomari antoi vielä kaikille koirakoille palautetta. Hilla on kuulemma muuten oikein hieno, mutta takaliikkeet ovat vielä niin ahtaat, että siksi jäi tänään ilman sijoitusta. Mutta ei se haitannut, sillä Hilla esiintyi loppujen lopuksi tosi nätisti ja arvostelukin oli tosi hyvä!

Tässä vielä tämän päivän "saalis":
" Hyvän tyyppinen narttu pentu. Jolla ikäisekseen hyvin kehittynyt runko. Kaunis ilmeinen pää, joka saisi olla voimakkaampi. Riittävä raajaluusto. Hyvin kulmautunut takaa. Riittävästi kulmautunut edestä. Oikea karvanlaatu. Liikkuu ahtaasti takaa, pitkällä, reippaalla sivuaskeleella. Erinomainen luonne. "
-
Marja Kosonen