Sunnuntai, Suomen itsenäisyyspäivä, sujui mukavissa merkeissä näyttelyssä Tampereella!
Ja:  Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille, näin jälkikäteen! :)

Aamulla oli aikainen herätys.. Kello soi vähän ennen kuutta ja autossa oltiinkin jo ennen seitsemää. Matka seuraa kertyi tälle reissulle vähän enemmän. Mun, äitin ja Hillan lisäksi mukaan lähti    Minttu ja Siiri (Bellan sisko!)
Tampereella meitä odotti kylmä ja kylmä ja hmm.. kylmä näyttelypaikka. Näyttelyt pidettiin (hevos)maneesissa. Suojana siis kyllä katto ja seinät, mutta lämpötila oli sama, ellei alempi, kuin ulkona. Kylmä siis oli! Mutta onneksi kehissä ja kehien ulkopuolella juokseminen auttoi, ja kahviokin oli ihanan lämmin, ettei sinne nyt sentään jääpuikoksi jäätynyt..

Tuomarina pennuilla toimi tänään Matti Luoso, Suomesta.. Luosolla ollaan myös Bellaa joskus käytetty, että sinäänsä oli "tuttu" tuomari.

Paikalle saapui monien tuttujen lisäksi myös Hillan veli Puddy (Vofcit's Max A Million) Puddy oli riehakas ja toimelias poitsu ja mä sain esittää sen! :)
Ensin alkoivat siis urospennut. Puddyn luokassa oli n. 7 pentua. Ensin taas kaikki menivät yhdessä kehään. Aluksi ei Puddylla meinannut hermot riittää seisomiseen saatika sitten juoksemiseen. Mutta yksityisarvostelussa Puddy sitten reipastui, ja esiintyi kuin vanha tekijä! Yksityisarvostelusta saimme mennä suoraan "viimeiseen koitokseen" Eli tuomari valitsi neljä jatkoon pääsijää. Ja tuomari valitsi meidät!!! Juoksimme vielä ympyrää ja sitten meidät sijoitettiin kolmansiksi. Hieno juttu,Hyvä Puddy!! Ja paljon onnea Puddyn perheelle!!!!!!

Sitten vaihdoin äkkiä koiraa, ja alkoi Hillan kehä. Hillan luokassa oli joku viitisentoista koiraa..Hilla esiintyi tosi hienosti kokoajan! :))) Yksityisarvostelua saatiinkin taas, odotella, sillä oltiin jälleen viimeisinä vuorossa.
Yksityisarvostelukin meni tosi hienosti. Tänäänkään ei meille sijoitusta herunut, mutta arvostelu oli taas ihan hyvä! :) Jälleen kerran tuli kommenttia noista takaliikkeistä.. Keskustelinkin niistä monien ihmisten kanssa, ja nyt sitten pitää ruveta "reenaamaan".. Eli tiukkaa treenii tiedos.. :D Ei vaan, vitsi vitsi! Mutta metsälenkkejä ja hiekkamonttu-käyntejä täytynee lisätä runsaasti, että saadaan ton lihaksen kasvamaan.. :)

Sitten seurasi odottelua.. Ja viimeisenä oli Mintun ja Siirin aika mennä kehään. Siirinkin luokka oli iso, 19 avo-narttua!!! Siiri sai tälläkertaa EH'n, mikä oli mielestäni tosi hyvin, sillä tuomari jakoi runsaalla kädellä H'ta. Onnittelut vielä kerran Minttu ja Siiri!

Tässä sitten se Hiippisen arvostelu:
" Erittäin hyväntyyppinen narttu pentu. Kapea pää. Oikea purenta. Tummat isot silmät. Hyvä kaula. Sopiva luusto. Hyvät käpälät. Eturinta saa kehittyä. Hyvä runko. Sopivat kulmaukset. Vielä löysät etuliikkeet, taka-askeliin saa tulla enemmän voimaa. Hyvä käytös. "
-Matti Luoso

KATSO MYÖS ALLA OLEVA KERTOMUS LAUANTAIN NÄYTTELYSTÄ!!